Всичко от света на
модата
» » Шапка с широка периферия

Шапка с широка периферия

2-04-2015, 07:39
1621
0
href="/sites/default/files/shlyapa_s_shirokimi_polyami_5.jpg">
Шапка с широка периферия

Шапка - елегантен аксесоар, омекотяващ черти на лицето му обладательницы и подчертава женствеността. Започвайки от XVII век широка периферия шапка се превърна в пълноценен начин на закрепване на жените с добър вкус, днес тя заема достойно място в дамском гардероба.

Характеристики на шапка с широка периферияШирока периферия шапка има три основни подвида, които предполагат по-различна событийность, а също така могат да бъдат подбрани в съответствие с особеностите на вида на лицето, сред тях:

 • калабрийская шапка;

 • шапка-колелото;

 • ф шапка. • Освен изграждането на изискан начин, шапка с голяма периферия има редица предимства. Тя е в състояние отлично защитава косата от директно излагане на слънчевите лъчи, което спестява ги от изсушаване, ще ни избави от необходимостта по време на слънцето винаги и навсякъде да носи слънчеви очила, защото широки полета скрие лицето си от жаркото слънце. Това ще помогне да се избегне появата на мимически бръчки и изгаряния.

  Най-търсените дамски шапки с голяма периферия, произведени от естествени материали: лен, сезаля, памук. Те осигуряват добра вентилация и на най-благоприятни условия за кожата на главата, вследствие на което мастните жлези не е запушена кръвоносните.

  Шапка фетровая широка периферия - прекрасен класически вариант. Такава шапка носи жар във всеки образ, идеална като пролетта и есента на убора.

  Лятна шапка с широка периферия може да бъде направен от прежди, тази тенденция вече няколко десетилетия поддържа модницами. Прическа може да си направим и сами в домашни условия, е достатъчно да се запасите модел, материал и търпение. И готово! Във вашите ръце ще бъде изключителен аксесоар - вязаная шапка с голяма периферия.

  Шапка за дами с широки полета трябва да бъдат подбрани в унисон с този начин. За вашия вкус, можете да я направя като ключов детайл, така че и повече. В първия вариант, с цвета на вашата шапка трябва да припокриват всеки малък аксесоар, независимо дали шийните шал или чанта-клатч. Ако една и съща прическа действа като добавка, това всичко е просто: опитайте се да вземете максимално съответния цвят или изберете добре гармонирующий оттенък.

  Широкополые дамски шапки - най-подходящият вариант за високи снажен момичета. Те показват експерименти с всякакви цветови решения и избора на чорапи и шапки.

  Момичета, среден на ръст и по-долу, както и пълна, не трябва да се отчайваме. Те са идеални широкополые летни шапки с приповдигнато поле, прикрепена към тулье брошью.

  Летни шапки с голяма периферия, представени в огромна цветова гама, затова при избора трябва да бъде внимательной. Момичета, с руса коса са подходящи шапки на тези цветове:

 • кафяв;

 • червен;

 • сив;

 • син;

 • тюркоаз;

 • черен. • Момичета с огнени коси са подходящи светли нюанси, както и всички нюанси на зелено, в червено е по-добре да се въздържат. По-лесно е само да направите избор на дамите с тъмна коса, защото те обикновено идват всички нюанси.

  Черна шапка с широка периферия - класически вариант, който ще бъде подходящ не само за плажа, но и с вечерни дрехи почивка. Тази шапка ще отговарят на момичета с всеки цвят на косата и цвета на кожата, важно е да създадете хармоничен и елегантен начин.
  Бяла шапка с широка периферия - ефектен вариант. Тя прекрасно подчертават тен и ще привлече вниманието към томному виждането момичета с тъмни очи. Но тя също така не трябва да забравяме за недостатъците в бял цвят. Момичета, с голямо лице той е противопоказан, тъй като само ще влоши ситуацията. И шапка в бял цвят не трябва да се избират светлокожим момичета, тъй като той визуално ще направят кожата на лицето още по-бледа.

  С какво се носят широкополую шапка?  През лятото на тази шапка ще изглежда хармонично, всъщност, с всички дрехи почивка, независимо дали сарафан, бански, шорти и дори класически летни дамски панталони с блузой. Тя ще създаде оригинален начин, а ще ви позволи да изпитате себе си, най-малко, филмова звезда.

  В хладно време на годината ще е актуална фетровая шапка в комбинация с меховыми изделията, а също така класически палта женственных стилове. Романтичности начин ще даде небрежно увити шал.
  Шапка с широка периферия

  Шапка с широка периферия

  Шапка с широка периферия

  Шапка с широка периферия

  Шапка с широка периферия

  Шапка с широка периферия

  Шапка с широка периферия

  Шапка с широка периферия

  Шапка с широка периферия
  Интересен по темата
  Фетровая шапка
  Фетровая шапка
  Дългогодишна история чувствах шапки допринесли за появата на голям брой модели от този на оригиналния предмет на гардероба с къси или, напротив,
  Превръзка на главата с цветя
  Превръзка на главата с цветя
  Превръзка на главата с цвете - това е много женствен, романтичен, нежен и модерен аксесоар. Какви са тези превръзки и да ги носите? За това ще
  Вязаная шапка с ревера
  Вязаная шапка с ревера
  Дамски възли шапки с ревера много популярни, особено сред младите хора. Те са доста разнообразни и да ги стойност в зависимост от вашия тип лице и
  Crochet панамки
  Crochet панамки
  Crochet панамки изглеждат много сладко и оригинално. Разнообразие от модели от този на убора просто огромен, за всеки вкус. Нека поговорим повече за
  Шапка шапка
  Шапка шапка
  Шапка шапка - това е класически вариант на убора, който е с правилна форма тульи, малки областта и се извършва от слама. Той чудесно ще се впишат в
  Черна шапка
  Черна шапка
  Нито че не е в състояние да направи женски образ е толкова елегантен и стилен, като черна шапка. Тази прическа е класика, така че да се допълват им
  С какво да нося шапка мека мъжка шапка?
  С какво да нося шапка мека мъжка шапка?
  Шапка мека мъжка шапка сравнително нов вариант на убора, подобна на шапка-федор. В последно време този вариант на убора бързо набира популярност,
  От носенето на шапка през лятото?
  От носенето на шапка през лятото?
  Дамска шапка за лятото - това е не само една чудесна защита от парещото слънце, но и стилен аксесоар. Сред многото модели шапки всяка модата ще може