Всичко от света на
модата

Шапка-бомбе,

2-04-2015, 07:46
1271
0
Шапка-бомбе,

Последните няколко години на мода отново се върнаха на капачката. По-скоро те са във всички колекции на модни къщи, но тук жените не се осмеляват да придобие елегантните шапки, като се отдава предпочитание на кепкам или косынкам. Днес българия отново да стане чест гост в женския гардероб. Шапка-бомбе, докато се колебаят да се носят не е много и в тази статия ще разгледаме причините закупите, а също и да се научим как правилно да се съчетаят с дрехи.

Модерна шапка-бомбе,Първоначално това беше случайни прическа за мъже, но постепенно той е мигрирала и в женския гардероб. Много модни марки в своите колекции предлагат на жените да носят този вариант на убора. "Хермес", Betsey Johnson, Ralph Lauren и Сhristian Dior - всички те са избрали за своите хитове точно творби.

Вие веднага ще разберете тази прическа е по-малко от нивите, закръглена тулье и известната рапсовой лента. Тези модели са изработени от филц, които се носят с кашемировым палто. Но съвременната мода отиде по-далеч. Известният играч почти не се е променила от 19-ти век. Форма и начин на производство остават класически, но разнообразие от цветове и начини за декориране са най-различни.

Ако искате да си купите наистина дълготраен и качествен прическа, търсете модели, изработени от водоустойчива кожа заек или заек. Също популярни остават шапки от кожа нутрия и бобър.

Някой е шапка-бомбе?Една от причините да закупите точно тази прическа е възможността за дамски шапки-котелка визуално се изглаждат, дори и най-груби черти на лицето. Тя е в състояние малко се коригира някои недостатъци. Тази шапка е подходящ за всяка форма на главата, си струва само да изберете своя модел и да се научат да я носят.

Малко плъзнете шапка-бомбе на главата си, за да визуално коригира дълъг или голям нос. Особено подходящ тази шапка обладательницам кръгло лице: форма на котелка визуално ще дръпне от него. Просто леко затегнете шапка на ниво-износител и не натягивайте си прекалено стегнат. Можете да си я сложа директно или малко да се измести на една страна. С помощта на различни прически могат да експериментират и да създават строги класически изображения за офиса или за романтични срещи.

От носенето на шапка-бомбе?Днес дамски шапка -бомбе, по право се счита за един от символите на добрата стара Англия, защото дрехите си струва да събере точно в английските традиции.

Идеални костюми. Между другото, съвсем не е задължително да нарисува в главата си скучни тъмни образи. Модерни шапки, костюми може да бъде игрив и подчертае предимствата на фигурата.

Ако не може да си представите себе си в костюм, е напълно възможно да се ограничи комбинация от женски класически панталони с блузой. При отколкото суитчър трябва да бъде с малко "разцвет ретро": обърнете внимание на прости модели мъжки, намаляване с жабо. Допълни ансамбъл може да се ботильонами.

Бизнес жените си струва да опитате комбинация от поли-молив и класическа риза. С една шапка в стил ретро те са "уживутся".

Що се отнася до аксесоари, е тук и е по-добре да се придържаме към английската класика. Дълъг чадър-бастун и чанта проста форма ще изглежда хармонично в комбинация с шапка-бомбето. Между другото, на горната дреха трябва да се избират не по-малко внимателно. Дълги палта, дъждобран или тренчкот ще бъдат много полезни. Женственост ще даде на шийката на кърпичка в тон.

Не забравяйте и за правилното грима. Ако сте решили да пробвате начин на аристократичной дама, то тогава ще трябва да забравят за блестках и всякакви ярки сенки. Най-добре ще изглежда естествен мэйк-ъп, които само подчертават чертите на лицето.
Шапка-бомбе,

Шапка-бомбе,

Шапка-бомбе,

Шапка-бомбе,

Шапка-бомбе,

Шапка-бомбе,

Шапка-бомбе,

Шапка-бомбе,

Шапка-бомбе,
Интересен по темата
Шапка мека мъжка шапка
Шапка мека мъжка шапка
Мека мъжка шапка, за първи път се появи в гардеробах английски денди, до настоящия момент са спечелили любовта не само мъжете, но и жените по целия
Вязаная шапка с ревера
Вязаная шапка с ревера
Дамски възли шапки с ревера много популярни, особено сред младите хора. Те са доста разнообразни и да ги стойност в зависимост от вашия тип лице и
Шапка шапка
Шапка шапка
Шапка шапка - това е класически вариант на убора, който е с правилна форма тульи, малки областта и се извършва от слама. Той чудесно ще се впишат в
Черна шапка
Черна шапка
Нито че не е в състояние да направи женски образ е толкова елегантен и стилен, като черна шапка. Тази прическа е класика, така че да се допълват им
Бяла шапка с помпоном
Бяла шапка с помпоном
Бяла шапка с помпоном - тренд на този сезон. Според седалище убором се препоръчва да се допълни не само якета и якета, но дори класически палта и
Шапка с елени
Шапка с елени
Мода в скандинавските мотиви бързо намери своето показва в женски дрехи. И ето вече един сезон поредна момичета предпочитат зимните неща с
Коя шапка ще палто?
Коя шапка ще палто?
За някой избор на шапки - задачата е проста, и е лесно разтворим. Но за повечето представители на нежния пол е истински проблем, особено при избора
Шапка с козината на
Шапка с козината на
За много жени процеса на избор на шапки за палто се превръща в истински проблем. В действителност всичко е доста лесно, ако знаете, какви фасоны