• (2-04-2015, 08:01)   
 •   0   
 •  646 
Шарена кърпа на главата

С немски език, името на този модерен главния убора се превежда като "на лента". Летни кърпи с лекота заменя панама или капачка.

Женски кърпи: история и произход наМодерен жена кърпичка кърпа за първи път в Испания. В това време го използвали за защита на лицето от прах при дестилацията на добитък. Популярен е такава кърпичка и американските каубои. Го носеше на врата си, а при нужда просто да се извади на лицето и закриване на носа с устата. Квадратна косынку носеше и в централна Азия вместо на убора. Днес забрадка на главата му се превърна в любим аксесоар от привържениците на свободен неформален стил и колоездачи.

Клондайк пасианс кърпа - тя е толкова различнаСъс сигурност в съобщението за нашейном забрадка веднага се представи образа на брадат плешив колоездач или жестоки рокер. В действителност, сред любителите на този на убора много жени. При което, благодарение на използвания материал и цвят, изглеждат шалове доста сладък и нежен.


 • Кърпи с логото на марката. Този вариант много често се шие с имената на модерните спортни фирми. Защото сред жени или просто amatures, спортен стил облекло кърпи с логото на марката се радват на огромна популярност. Все още те са добре спасява в жегата на морето или по време на активна почивка.

 • Шарена кърпа вязаная на една кука. Такава прическа е най-женствена и нежна. Вязаная кърпа от естествени ленено нишки слонова кост е много хармонично се вписва в стил кънтри. В комбинация с етнически или ориенталски орнаменти и свободно рокля на пода кърпа на една кука, изглежда спретнато и добре ще замени всяка друга прическа.

 • Кожена кърпа. Този стил най-много "капризна". Факт е, че кожени аксесоари са широко използвани в "байкерской семейството" и на всеки вариант за тяхното местоположение има своето определено значение. Пред останалите модели на кожено клондайк има свои предимства: тя е по-добре предпазва от парещото слънце, при бързо шофиране не пропуска въздух и здраво се държи за главата. • Шарена кърпа на главата: как да носят?  Този аксесоар може да се носи по няколко начина. Обикновено я придобият, за да предпази главата си от слънцето. Има няколко възможности. Най-често се връзват противоположни краища на задната част на главата и подправени висящи край. Плажен вариант е още по-лесно: противоположни краища просто се връзват под косата. Ако добавите шал по диагонал и се разточва на лента, а след това и вратовръзка я главата, ще се получи интересен панела за коса.
  Това е напълно приемливо равенство шал косынку на шията си. Тук също така можете да експериментирате. Завържете шал на най-части и направете малка примка на шията. Ако позволява на дължина, можете да увийте два пъти. Вторият вариант е да замества на шийката на носна кърпичка. Да го комбинирате може с якета или ветровками.

  По дънки или в чантата си женски кърпи изглеждат по-интересно. Например, вправленный кърпичка оригинална алтернатива на колана. Това е чудесен начин малко да разнообразят начин. Жълта кърпа в комбинация с ярко синьо денимом ще изглежда много молодежно. Не е задължително да ми изправят кърпичка във всички коланите вериги: може да вземете само няколко или дори равенство шал на една като декор.

  Ярки шапки често придобиват в сувенирни магазини на паметта. Те се носят на плажа, за да предпази главата си от жаркото слънце, или повязывают на дамски раници . Придават им на копчета, катарами под формата на възли или висящи чалми. Понякога туристите успяват да направят от кърпи дори бижута. Червената забрадка сматывается в плитка и се закрепва на ръка във формата на гривна, а при необходимост се отстранява и се превръща в седалище убором.
  Шарена кърпа на главата

  Шарена кърпа на главата

  Шарена кърпа на главата

  Шарена кърпа на главата

  Шарена кърпа на главата

  Шарена кърпа на главата

  Шарена кърпа на главата

  Шарена кърпа на главата

  Шарена кърпа на главата
  Заедно с"Шарена кърпа на главата" също четат: