Всичко от света на
модата

Баба

2-04-2015, 08:05
772
0
Баба

Buff - това е необичайно главоболие, шапки за практикуване на зимни спортове и активна почивка в летните жеги, а също и, красиво и оригинално допълнение към ежедневното гардероб. Поради липса на шев и еластичността на тъканите баба може да се носи по много начини. Баба е отличен хората, които обичат да се ангажират с туризъм или туризъм. Първите почитатели влезе в продажба още през 1992 г. и бързо печели популярност, благодарение на своята функционалност и универсалност. Днес има голям брой любители на всеки вкус, сред които, също така, ветронепроницаемы и предпазват от ултравиолетовите. А благодарение на оригинален дизайн и разнообразието от цветове, можете да изберете баба под всеки стил на обличане.

Материали за баба


Прическа баба, изработени от тъкани, само най-високо качество. Първоначално за този аксесоар се използват само микрофибру (полиестер), но с развитието на компанията са се появили почитатели от други материали.
Микрофибър - най-използваният материал за любители. Я влакна притежават свойства на мембраната, което позволява да не пропускат вятър и дъжд. Но, в същото време, достатъчно тънка структура от тази тъкан добре пропуска въздух, което позволява на кожата да диша. От този материал е по-добре да се купуват ски почитатели или за есенно-зимния сезон.
Coolmax - това е специална тъкан, чиято структура е добре отвежда влагата от тялото. Тази тъкан предпазва от прегряване и 95% от предпазва от ултравиолетови лъчения. Coolmax е идеална за лятна кърпи-баба.
Руно - отлична защита от студ. Зимните баба-кърпи отвътре поддържат приятна температура и предотвратяват загубата на топлина в студено време.
Polygiene - плат, съдържащ йони на среброто. Баба от такъв плат поддържа естествената чистота, възпрепятства появата на миризма.
Windstopper - мембранная тъкан, която е много добре, диша и се различава ветронепродуваемостью. Такава баба предпазва от перегревания и добре отвежда влагата от тялото.

Като носи на баба?


Има 12 основни начини за носене на баба в главата си. Най-често срещаните - баба-капачка, баба-шарена кърпа, баба-шал, balaclava, пиратка, балаклава, баба-превръзка на врата и на главата, ластикът за коса, шал, маншет, превръзка на очите. Връзвам баба може да бъде както на главата, така и на ръка, крак или на талията.
При баба три размера - за възрастни, за юноши и за деца. Всеки материал, от който е направен баба, много добре се разтяга, което позволява на хора от всякакъв размер да носят този елемент от облеклото.
Цветове баба са толкова разнообразни, че може да избере не само под един общ стил, но и под конкретна нещо. Почитатели са както обикновена, така и с цифри. Карикатурите могат да бъдат абстрактни и тематични.
Още едно достойнство баба е това, че той не се нуждае от специални грижи. Баба не се нуждае от често пране, не е нужно да го гали, той изсъхва бързо, не добри.когато, не изтощава, а след миене запазва еластичността на тъканта и формата. Баба могат да се перат както на ръка, така и в пералня. Дори в студена вода, този аксесоар се износва лесно, а като препарат е подходящ всяко средство.
Оригиналност на баба е в това, че това е единственият в света многофункционален безшевни аксесоар. На него може да си позволи всеки. А за модата баба може да се поръча с индивидуален дизайн. Безценни качества баба са безкрайни. Във всяко време и във всяка точка на земното кълбо този аксесоар не само ще бъде вашият надежден защитник, но и стилен елемент от облеклото.

Баба

Баба

Баба

Баба

Баба

Баба

Баба

Баба

Баба
Интересен по темата
Жена вратовръзка
Жена вратовръзка
При женското равенство на огромен брой предимства пред мъжа - той не е скован класическата строгост и може да бъде обвързан навсякъде - около врата,
Фотосесия в село
Фотосесия в село
Малцина от жителите на съвременните мегаполиси може да се похвали пред приятелките си със своите снимки в селото. И не става дума за снимките на
Видове панталони
Видове панталони
Разбира се, всяка модата в арсенала на такива панталони, и не сам. Но далеч не всички момичета знаят как правилно да се нарича една или друга модел и
Как да носи лента за коса?
Как да носи лента за коса?
Превръзка от неопрен за коса - този незаменим аксесоар за създаване на интересна уникални прически. Само за няколко минути вие ще можете да създадете
Как да се носят детайли баба?
Как да се носят детайли баба?
Един-единствен детайли баба в гардероба на модата позволява всеки ден да промени образа си и да изглеждате по нов начин. И всичко това благодарение
Пола в стил 60-те
Пола в стил 60-те
Шейсетте години на миналия век са направили своя специален принос в развитието на световната мода. И сред многообразието от дрехи, роденият през
Видове женски панталони
Видове женски панталони
Сред огромното разнообразие от съвременни женски панталони, можете без затруднения да вземете възможност за работа в офис, партита, тържества,
Как да се готви баба картофи
Как да се готви баба картофи
Приготвяне на картофени седло: беларус кухня Беларус картофи баба - това е ястие, което дава възможност от по-простите съставки да се създаде