Всичко от света на
модата

Crochet митенки

2-04-2015, 08:28
1002
0
Crochet митенки
Ръкавици без пальчиков, както и повечето най-изискани и оригинални неща, дошли до нас от Франция, където този модел се нарича mitaines. Митенки - елегантни ръкавици нестандартно фасона - първоначално създадени не с цел да се подчертае изящность дамских пальчиков. Crochet митенки, носени от хора работни професии: нещо дарила топлина, скрита мазоли и не сковывала движения. Като моден аксесоар женски митенки започва да се използва едва в края на XVIII век. Елегантни ръкавици без пръсти, зашити от различни материали, моделиране на изобретил оригинален фасоны с декоративни дръжки-светски дами.
Както често се случва в света на модата, практично нещо, което предизвика интереса на противоположния пол. След изключително женски модел ръкавици без пръсти, се превърна в придобива черти на "унисекс", прихорошилась нитове и други брутальными аксесоари, и ето вече в митенках парадират колоездачи, велосипедисти, ездачи. Вярно е, че мъжете предпочитат да наричат митенки спортни ръкавици или "беспальцовками".
Това, което те са?
Днес, разнообразие от модели ръкавици без пальчиков впечатлява толкова, че незабавно и не разбирам, с какво се носят митенки. Всъщност в създаването на стила си струва да се разчита само на собствения си вкус. Дамски митенки подбират или в тон с останалата част на неща, или се спират на най-различни модели, привлекающей внимание за сметка на глобата на контраста.

 • Crochet митенки перфектно съчетани с обемни джемперами и ток през зимата платьям-пуловери, ръкав от които не по-дълъг от три четвърти. Най-креативните дизайнери съветват допълни вязаными митенками дори и такава консервативна нещо като строг яке.

 • Кожени митенки - чудесен избор за amatures, готически или жестоки стил в облеклото. В комбинация с кожена плащом или яке-косухой, митенки ще създаде същият образ на фатална жена.

 • Митенки дълги изглеждат чудесно в приспущенном вариант. Те могат да се носят с топами и кофточками с къс ръкав.

 • Митенки ажурни - аксесоар за дамите, които са приоритет женствен стил. В комбинация с вълнуващо кофточкой мрежести ръкавици без пальчиков ще създаде начин на Тургеневской младите дами.

 • Митенки-ръкави оригинално изглеждат с жилетки, а това е много важно в променлива времето демисезона когато слънцето е да свети, а след това се крие, а температурата на въздуха е непредсказуемо люлки.

 • Митенки вечерни, изработени от сатен, гипюра и други изящните материали, изглеждат страхотно с рокли без презрамки и не крият красив маникюр и пръстени.


 • Грей дръжки
  На кого не му се налагаше да рови в чантата си или пуснати на sms-ку в мразовит ден? Стреля ръкавици ох, как не искам, но по друг начин не може. Грижат дизайнерите са взети под внимание в този момент и са създали митенки-трансформатори, които се превръщат в варежку благодарение на закрывающемуся карманчику. При необходимост може да се навие - и пръсти ще получат свобода на действие, и дръжки не са имали време да се замразява.
  Crochet митенки
  През зимата са актуални митенки от мохера. Прежди от вълна кози-ангорки, както и всички естествени материали, дава днешно топлина. Добре, ако в гардероба си вече има някаква космата мохеровая нещо - независимо дали това е пуловер или шал, в съчетание с митенками ще се окаже, стилен комплект.
  За рукодельниц
  Сред почитательниц спици и куката, възли митенки се радват на голяма популярност. Процесът на създаването им не отнема много време, а ако изберете прическа без мембрани между пальчиками, свържете митенки не е трудно дори гръмна рукодельнице. Разбира се, плетене - свободно време за усидчивых, но дори сангвиникам-непоседам понякога иска да вземе спици, обложиться мотками с пряжей и тъкани нещо эдакое! Така че, нека това да не е някакъв банален шал, и оригинални ръкавици без пальчиков - удобен и стилен аксесоар, който е на мода вече от два века!
  Интересен по темата
  Кожени митенки
  Кожени митенки
  Кожени митенки, позаимствованные от байкерских и рокерских образи брутальных мъже, безопасно "тръгнали" и в женската мода. И сега световните звезди
  Кожени ръкавици без пръсти
  Кожени ръкавици без пръсти
  Ръкавици без пръсти перекочевали от гардероба на колоездачи в ежедневието и сега ги носят дори и момичета. Каква роля изпълнява в образа на модерната
  Дълги ръкавици под шуба
  Дълги ръкавици под шуба
  Дълги ръкавици - този незаменим аксесоар за носене с кожа горната дрехи - независимо дали това е класическа палто, модел с в 3/4 ръкав , жилетка или
  Crochet ръкавици без пръсти
  Crochet ръкавици без пръсти
  Crochet ръкавици без пръсти - това е практичност и удобство в една колба с елегантност, женственост и стил. Те са много удобно и са подходящи, в
  Как се наричат ръкавици без пръсти?
  Как се наричат ръкавици без пръсти?
  Ръкавици без пръсти имат няколко имена, но кое от тях е оригинален и кой е техният създател - на този въпрос еднозначен отговор няма. Но въпреки това
  Ръкавици от еленова кожа кожа
  Ръкавици от еленова кожа кожа
  Кожата на елен е много популярен за създаване на различни аксесоари. А ръкавици от еленова кожа кожа са най-търсени сред модата от всички възрасти.
  Ръкавици митенки
  Ръкавици митенки
  Ръкавици митенки е стилен аксесоар, който може да подчертае красотата на женските ръце и да ви разкажа за изискания вкус на своите обладательницы.
  Черни ръкавици
  Черни ръкавици
  Трудно е да се намери по-практичен и универсален аксесоар, отколкото черни ръкавици. Го обичат почти всички жени, тъй като в зависимост от материала
  Избираме между варежками и ръкавици!
  Избираме между варежками и ръкавици!
  Ръкавици и ръкавици са предназначени не само да предпазите ръцете си за коледа, но могат и да станат печеливши допълнение на зимната си начин. Под