Всичко от света на
модата
» » Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

2-04-2015, 18:10
6107
0
Чанти за тийнейджъри

Стилна чанта за подрастващите момичета не по-малко важни, отколкото за възрастни жени. В края на краищата чанта - не е само практичен аксесоар за носене на правилните неща, това все още е и отражение на стил и вътрешен мир на собственика му.
Момчета в този смисъл се обръща внимание на външния вид на къде по-малко, въпреки че в тийнейджърските си години, когато се формира цялостно възприемане на собственото си "Аз", свобода на избор и стил на изразяване е много важно.
В тази статия ще говорим за раници и чанти за тийнейджъри.

Чанта през рамо за тийнейджъри


Младежки дамски чанти за тийнейджъри трябва да се отговори, първо, на вкус на собственика си. Решаващ глас в избора на чанта винаги трябва да се дава наградата. В противен случай, е нещо, което може и пролежать девствена някъде в дълбините на килера, и "случайно" да се удави, или веднага порваться - зависи от смелост и фантазия на детето.
Чанти за тийнейджърките трябва да отговарят не само на последните модни тенденции, но и правилата, приети в клас или група от нейните приятелки.
Всички тийнейджъри оценяват оригиналността и необичаен стил неща. Освен това, юношеска възраст - едва ли не е най-доброто време за модни експерименти и търсения на собствен стил. Тийнейджърите могат да носят всички - неонови цветове и закачливите щампи, чанти необичайна форма и с невероятна тапицерия, всички стилове, цветове и фасоны.
Чанти за подрастващите момичета често не се различават от "възрастни" модерните чанти - малки чанти на дълги дръжки, меки чанти-чанти и правоъгълни ученически чанти са популярни сред модата от всички възрасти.
Най-готините сред тийнейджърите, се считат за едно - или двуцветен чанта през рамо с щампи или апликации. Това може да бъде колкото по-съзнателни детска рисунка, така и абстракция, етнически модел или надпис.
Неизменна популярност се ползват чанти и раници с емблеми популярни музикални групи.
Чанти за тийнейджъри


[]" href="/sites/default/files/ksenia_tr/sumki_dlya_podrostkov_2.png">
Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри


Раници за тийнейджъри


Най-добрият избор за наградата ще бъде обикновен текстилен раница с класически принтом лента, грах, фин цветен или абстрактен модел.
Още един стилен и "вечен" вариант - черен или кафяв раница от дебела кожа.
Всеки, който не се страхува да бъде в центъра на вниманието, подходящ раници с затруднен тапицерия - шипове, нитове, обемен интериор.
Феновете на стил бохо-шик и етно харесат меки цветен хипи-раници и модели, украсени с ресни (например, кафяв велур или плат с ефект "омбре").
Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри


Модерни училищни чанти за тийнейджъри


Избора на модни чанти за тийнейджъри, не забравяйте за това, за какви цели е закупен аксесоар. В края на краищата, ако ежедневна чанта може да бъде абсолютно всеки цвят, форма и стил, ученически чанти не могат да бъдат толкова разнообразни.
Първото нещо, за което трябва да запомните е при избора на чанта - училищен дрес-код (училищна униформа). Най-често в правилата, описващи униформи, ясно написани спецификации и изисквания към обувки и аксесоари.
Надписи и рисунки върху училищните чанти не трябва да бъда груб или провокативна. В останалата част от свободата на избор на стил остава за вас.
Тази година на мода чанти чисти и ярки цветове, пастелни нюанси и класически цветове - кафяво (екрю), синьо, бяло, червено и черно.
Най-добре е да училищна чанта е с правоъгълна форма и има твърда вложка от двете страни - това ще помогне не сминать учебници и тетрадки.
Хубаво е също да перо е достатъчно широка и не натирала рамо, в края на краищата, един ученик понякога се налага да се носят по 4-6 учебници, както е в размер на значителен тегло.
Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри


Примери за необикновените, забавни чанти за тийнейджъри можете да видите в галерията по-долу.
Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри

Чанти за тийнейджъри
Интересен по темата
Чанта на колела
Чанта на колела
Много жени, един път ползват чанта за количка, със сигурност ще допълва вашия арсенал полезни неща по този въпрос. Чанта на колела помага и в
Чанта на бедрото
Чанта на бедрото
Чанта на бедрото - това е незаменим аксесоар за активните момичета, които ценят свободата. В нея може да се постави цялата детайл и при това да имате
Чанти Burberry
Чанти Burberry
Чанти от световно известни марки Берберри обожават жените във всички страни на света. Елегантност, лаконичността и ненадминат стил отличават
Чанти Зара
Чанти Зара
Чанти на марката Zara - това е перфектната комбинация от ниска цена, отлично качество, страхотни форми и практичност. Модели за всеки вкус ще зарадва
Холщовая чанта
Холщовая чанта
Здрава, удобна, голям холщовая чанта, идеална за ежедневието и за всеки, който се придържа към екологичен начин на живот. Въпреки простотата на
Чанти за момичета
Чанти за момичета
Избор на чанти подрастващи не обръщат по-малко внимание, отколкото придобиването на дрехи и обувки. Тя, разбира се, на първо място, трябва да бъде
Дамски чанти
Дамски чанти
За всяка жена, независимо от тяхната възраст и положение в обществото, чанта е изключително необходим аксесоар. Първо, в нея може да се сгъва всичко
Клетчатая чанта
Клетчатая чанта
Регистрирани чанти напълно са универсални - могат да се носят винаги, независимо от времето на годината. Тази година много дизайнери представиха
Чантата на пощальона
Чантата на пощальона
Удобните и практични чанти-почтальонки отдавна са любимицами сред жените от различни възрасти, вкусове в дрехите и личните предпочитания. С този