Всичко от света на
модата

Чанти %

4-04-2015, 12:32
1081
0
Чанти %
Малцина знаят, че прототип на съвременния уважаван саквояжа е багажная чанта, изработена от парчета от стар килим. Днес това е най-често кожена чанта среден размер, която се използва не само за пътуване, но и за добавки за ежедневни и офис костюми.

Чанта пътна чанта: малко историяПървоначално тази чанта е замислен като малък случаи за недлительных пътуване. В нея е доста умещались необходими за 2-3 дни нещата, освен това, тя се проведе на малко места. Отварянето и затварят пътна чанта с помощта на един несложного на замъка, когато е необходимо бързо и компактно формира. Струва си само да си спомня Мери Попинз и веднага се появява образът на жените-путешественницы с чанта-саквояжем.

И тази чанта за своята история, която е на лекарите - в нея са били съхранявани медицински инструменти от първа необходимост. Между другото, така и прякор "случаи доктор". Използва този модел и фризьори, и гримьори, и дори обикновени работници.

Дамски чанти саквояжи - съвременен моден аксесоарВ момента от прообраза остава само правоъгълна изпъкнала форма. Днес дизайнерите предлагат много и интересни модели, които са изработени от естествена кожа. Някои модели са украсени с толкова оригинално, че аксесоар се превръща в ярък акцент в образа на момичета. Пътна чанта-пътна чанта, придобити и със своята многофункционалност, можете да го комбинирате с различни дрехи:

 • Отлично се съчетава тя с делови стил. Ако обичате или от мито често носят строги брючные костюми, струва си да закупите този модел - тя и облекло ще завършени и важни документи ще запази живи и здрави.

 • Рокля-калъф също е добре "подружится" с саквояжем.

 • Съвсем уместно изглежда женствена чанта пътна чанта с дънки . В този случай можете да изберете не съвсем класически вариант, а аксесоар с щампи или ивици.

 • До коктейльному или вечернему роклята по-добре да вземем пътна чанта с текстурирана повърхност, може би, ярки цветове.

 • Отивате на пътуване, също така не забравяйте за този елегантен и практичном аксессуаре - той ще ви даде вярната служба във влак или самолет.

 • Пътна чанта красиво изглежда със стеганым или класически драповым палта, палто и ботильонами. • Не си заслужава, тази чанта, ако отидете на плаж или парти.

  Носи такава чанта се препоръчва в ръка. Тя ще се допълни както на зимния, така и летен гардероб, но не забравяйте, че ако вземете в ръце чантата си пътна чанта, обувки непременно трябва идеално да се комбинират с него по цвят.

  Как да изберете чанта пътна чанта?  Пътна чанта може да се купи и в обикновен магазин, и чрез интернет. Чрез закупуване на този важен аксесоар, преди всичко, обърнете се към вашия гардероб, не забравяйте, че чантата е само допълнение дрехите, а не обратното. Тя трябва да стане забележим щрих към образа, но да не привличат към себе си вниманието на всички.

  Идеалният вариант е закупуването на качествена кожена модели. Обърнете внимание на линиите - те трябва да бъдат спретнати. Чанта, направени от естествен материал, трябва да миришат на кожата, но не и лепило. Проверете работа застежек и други аксесоари.

  Именно скъпи саквояжи често предпочитат педантичные дами, жените - защото в него може да се сложи и нетбук и телефон със зареждането, както и резервни обувки без шипове, косметичку.

  Но и жените "прости" е подходящ такава форма. Купете си пътна чанта от добро кожзама, текстил, велур и бъдете в тенденция. На работа и в киното, в училище и в ресторант, на разходка, и в клуб главата с просторен саквояжем и носете в него своите женски тайни, колкото и много да ги имате.
  Чанти %

  Чанти %

  Чанти %

  Чанти %

  Чанти %

  Чанти %

  Чанти %

  Чанти %

  Чанти %
  Интересен по темата
  Бяла чанта
  Бяла чанта
  Бяла чанта - той е универсален и никога не излиза от мода аксесоар. С него ще можете винаги и навсякъде подходящо е и стилна. Повече за това
  Синя дамска чанта
  Синя дамска чанта
  Синя чанта отлично се вписва в класически стил и в същото време не изглежда тривиално и заезжено. Много световни марки произвеждат аксесоар в този
  Коралови чанта
  Коралови чанта
  Коралов цвят се свързва с оптимизъм, яркостта и топлината. Затова тя е идеална за топлото време от годината. От нашата днешна статия, вие ще знаете
  Пътна косметичка
  Пътна косметичка
  Събиране в пътя си, всяка жена със сигурност ще вземе със себе си косметичку, в която тя ще постави на необходимата козметика и други неща, които
  Синя чанта
  Синя чанта
  Самата синя чанта изглежда много ярки и контрастиращи разгледаме по-смело, и по никакъв начин тя се оказва в центъра на вниманието. За да ансамбъл
  Чанта-пътна чанта
  Чанта-пътна чанта
  Чанта-пътна чанта е онази вещ, която може да добави стил и елегантност, абсолютно всеки начин и това е безспорен и може би най-основното достойнство.
  Чанти Брачиалини
  Чанти Брачиалини
  Чанта италианската марка Брачиалини - яркото и винаги модно допълнение към всеки начин. С този аксесоар е просто невъзможно да се загубиш в тълпата
  Пътна чанта с колела
  Пътна чанта с колела
  Пътна чанта с колела - това е практично да се придобият, която ще направи пътуването по-комфортно, а своята любовница ще ни избави от необходимостта
  Модни чанти - пролет 2015
  Модни чанти - пролет 2015
  В сезон пролет-лято 2015 мода в стилни чанти разчита на задължителната простор, чистота и елегантност в декор. Така че тази година всяка модата може