• (4-04-2015, 12:49)   
 •   0   
 •  1754 
Плетени чанти

Плетени чанти с нищо не перепутаешь. Само в тях ръчно един елемент е вплетена в друга, образувайки геометрично равен украшение. Примесени и свързани помежду си с ленти заедно създават основа, форма и стил на всеки такъв аксесоар, радующего модата ярки цветове.

Мода на плетени чантиЗа създаването им се прилагат различни материали:

 • кожа;

 • винил;

 • плат;

 • слама. • Определено е избор на тръстика кожена чанта няма да ви разочарова барышню, предпочитающую необичайните стил решение. Кожата сама по себе си винаги изглежда ефектно, а когато продуктът от него е изпълнено още оригинално и елегантната, това съмнение в избора не може да бъде.

  Чанта плетени от кожа може да бъде еднакво или се състои от няколко цветни сегменти, редуващи се един след друг. Последният вариант - това е един вид "палка-жезъл" за лятото, когато пускането всеки ден върховете различни нюанси, моднице не е нужно да се притеснявате за съчетаване на облекло и аксесоари.

  Много момичета се чудят, а как се нарича ракита чанта, и има ли тя на собственото си име. В действителност, заедно с по народно име, като "плетенка", има и доста специална - Hobo Bag - чанта Скитник. В процеса на нейното създаване се използва технологията "intrecciato", което в превод от италиански означава "переплетенный".

  Плетени чанти - отличен избор за лятото  През лятото, за да се припичат на слънце в някой морски курорт, дами със сигурност ще вземат със себе си плажни плетени чанти, в които можете да съхранявате всичко необходимо: очила, парэо, хавлия и шапка. Този аксесоар ще се превърне в ярък допълнение на ярка слънчева начин, ще го направи още по-лесно и по-стилен.

  Дамски плетени чанти от различни изкуствени материали отдавна са се превърнали в незаменим летен аксесоар не само за плажа, но и за градски ежедневието, когато дори в ежедневния ритъм на живот така искам слънчева разнообразие.

  Не по-малко интересен е и такъв вариант, тъй като окото на плетени чанта, лесно за която кандидатства на формата на всеки предмет. Със сигурност в нея ще бъде въвеждането на по-големи предмети, отколкото нещо, което е много плитко.
  Плетени чанти

  Плетени чанти

  Плетени чанти

  Плетени чанти

  Плетени чанти

  Плетени чанти

  Плетени чанти

  Плетени чанти

  Плетени чанти