• (4-04-2015, 12:56)   
 •   0   
 •  271 
Дизайнерски чанти

Всяка момиче независимо от предпочитан стил, вид дейност и вкус иска да бъде определена, се открояват от тълпата. Много за това се използват външния си вид: с дрехи, обувки и други аксесоари. Но никой не може да спори с факта, че най-хубавото на своята индивидуалност обладательницы да кажа точно дизайнерски чанти.

Чанта - стилен аксесоар

Че не казвай, а именно чанта винаги съответства на едно момиче, и точно тя е в състояние да постави същата точка в целия начин. Но не много момичета биха искали да се срещне със своя клонинг на един от купоните. И затова всяка от модата да се стреми да стане спечелила чанти, която повече няма никой или само в ограничен кръг. Именно затова дизайнерите създават чанти, които така и не приличат един на един. Такава изключителна винаги на почит, а особено ако са изпълнени изцяло на ръка. Тогава такава чанта просто няма цена.

И така, какви са дизайнерски дамски чанти? Тук няма ясни критерии какво е модерно този сезон. Цари пълен креативност и оригиналност. Чанти могат да бъдат:

 • големи и малки;

 • квадратни и кръгли;

 • във формата на животни или птици;

 • в формата на плодове;

 • форма геометрични фигури;

 • изработени от кожа или прозрачни материали;

 • прости или напълно са украсени с пайети и бродерия;

 • с дръжки и без. • Основната разлика дизайнерски чанти ръчна изработка е неговата изключителност. Придобиването на такава чанта, вие получавате не само нещо направена ръце с любов, но и истинско произведение на изкуството.

  Невероятно изкуство в едната ръка

  Много дизайнерски чанти от естествена кожа, грабват вниманието и може да се разглежда с часове. В края на краищата, някои могат да се развият цели събития или парче от живота. А какво са невероятна красота изрисувани цветя, които толкова обичат да се използва дизайнери.

  При това създателите на дизайнерски чанти от кожа освен стенописи и рисунки активно използват приложението, декоративни цветя, всякакви дребни украшения (с цип, верига, замочки), както и парчета от друг материал или кожа.

  Невероятно красиво и романтично изглеждат дизайнерски кожени чанти, украсени с панделки и декоративни цветя. Модерен и стилен придобиване, ще стане модел, във формата на сфера, украсена с камъни и пайети. А за светски събития, може да вземете малък клатч декориран жар-птици с помощта на пера и камъни.

  Отделните направление са дамски чанти с използването на кожа и елементи на плетене спици, или на една кука. Тези модели са актуални през този сезон. Особено трябва да се обърне внимание на по-голям модел с голяма вискозни, украсени с плитки и кожени вложки.

  Как да се грижим за дизайнерски женски кожени торби ?  Изключителни неща винаги изискват специално внимание. Така че за тези чанти е необходим определен грижи. Те трябва да бъдат внимателно се избърсват с влажна кърпа или четка за почистване. Ако в декоративни торбички се използват кристали и камъни, то при почистването трябва да се внимава да не се повреди и не се откъснете камъни. Гъсталака, само рисувани чанти очертани в специален лак, но все пак не си струва прекалено ревностен при буржоазията. В края на краищата, това може да развали фигура. В никакъв случай не използвайте за почистване на алкохол, ацетон или други разтворители. Това може окончателно да развалят външния си вид. Ако чантата има декоративни цветя или лента, а след това се съхранява на такъв модел трябва да е в отделно място, за да не се смачкват и не деформировались. При това в период, когато не го използвате, чанта, трамбоване си вестници или хартия, за да запазите първоначалната си форма.
  Дизайнерски чанти

  Дизайнерски чанти

  Дизайнерски чанти

  Дизайнерски чанти

  Дизайнерски чанти

  Дизайнерски чанти

  Дизайнерски чанти

  Дизайнерски чанти

  Дизайнерски чанти