• (4-04-2015, 12:57)   
  •   0   
  •  425 
Чанта плетена чанта

Не толкова отдавна за смяна на интериора сумкам-мешкам дойде миниатюрни, женствени ридикюли. Корените на тази модели чанти отиват далеч в миналото. Изначальна това са били плетени торби по-малки размери, а като писалка е използвана коприна лента. Днес плетена чанта - това е чантата, лека форма на веригата или шнуре от естествена коприна или от всеки друг здрав плат. Аксесоар може да бъде украсена с камъни, бродерия или пайети.

Модни ридикюлиСъвременни модели малко се различават от старите ридикюлей. Основният материал за аксесоар, все още служат меки луксозни материи като кадифе и сатен. Като дръжката се използва сатен лента или верига. В някои модели лента елегантно обвязывается тънка верижка. Тази техника придава на образа на ридикюля наситеност и модерността.

Чанта ридикюли се използват за добавка празнични премени. Те се съчетават с нощни луксозни рокли за всеки стил. За по-строг класически рокли да изберете дамска плетена чанта скромен дизайн - без големи камъни и ярки детайли. Такива ридикюли се появи на модерни руски специалисти през 2010 година. Тогава те станаха невероятно откритие в света на модата. Черни ридикюли невероятно уловил въображение поклонницам класика, както и оригинални модели - светли жени.

За блестящи рокли в пода-добре е да изберете однотонную чанта с веригата вместо химикалки и нестандартен дизайн. Такива чанти ридикюли също не са рядкост. Те са достатъчно практични, добре се съчетават с модерни нарядами, но при това да не се показват на модата от последните години.

Класически дамски ридикюли във формата на торба и не излизат извън границите на мода. Те са гъвкави в комбинация с различни нарядами, и от тях често се допълват вечерен костюм или рокля. Ридикюлем често се допълват и рокли с дантела, които също може да се нарече повтори старата мода.
Чанта плетена чанта

Чанта плетена чанта

Чанта плетена чанта

Чанта плетена чанта

Чанта плетена чанта

Чанта плетена чанта

Чанта плетена чанта

Чанта плетена чанта

Чанта плетена чанта