• (4-04-2015, 12:57)   
 •   0   
 •  399 
Crochet чанти

През този сезон възли чанти са много популярни. Можете да ги намерите като в скъпите бутици (например, причинени от вълнение сред модата по целия свят възли чанти от дизайнери Долче и Габана), така и по рафтовете на демократичните марки, а може и просто да се обвърже или да се насладят на най-мастерице.

Популярни модели на трикотажни чанти
 • Crochet чанта през рамо. Тези модели ще станат ваши незаменими помощници на всеки ден. Можете да вземете за себе си като мини чанта за разходка, така и чанти, в които могат да се поберат на много важни неща. Групировка на класическия стил ще оценят черна, бяла, кафява или сива трикотажни модели чанти. Но, може би, най-crochet чанти ще зарадва amatures, ярки цветове и експерименти. Това е мястото, където със сигурност има възможност да се счупи фантазия: положителни възли чанти-хипи, с мъниста чанта в етно-стил с народни мотиви, разноцветни кръгли възли чанти и т.н.

 • Crochet чанти - клатчи . Тези модели ще бъдат отлично се комбинира с нощни нарядами. В този случай изберете за себе си женските плетени чанта, например, от квадратни мотиви, с мъниста, пайети или деколте. Също така тези видове чанти добре ще допълни гардероба amatures, романтични образи. Например, много светли и стилно изглеждат вязаная чанта с цветя от сатен лента.

 • Crochet плажни чанти . Ярки възли чанти, благодарение на своята оригиналност, на никого няма да оставят никого безразличен. Едно от основните предимства на тези аксесоари - теглото им (тъй като отивате на плажа, трябва да вземете със себе си много неща, теглото на чанта придобива особено значение). Много стилно с вашия летен гардероб ще бъде комбиниран вязаная чанта с дървени дръжки, както и crochet чанти-торби с широки дръжки, изпълнени в техниката на ресни. • Как да изберете плетени чанта?  Ето няколко прости препоръки, които ще ви помогнат да не направите грешка при избора:

 • Изберете чанта в зависимост от сезона и времето. Така за зимата са най-подходящи чанти, произведени с използването на вълнени конци, предимно успокояващи нюанси. Също и в зимни чанти задължително условие е наличието на подплата, която предпазва съдържанието от влагата. Изключение, може би, представляват чанти свързани двоен възел (с основата и шарките). Също така важни елементи (ако разбира се не става въпрос за торби-торби) - дъното и страничните лайсни. И ето, през лятото може да се избере най-ярки цветове и необичайни модели.

 • Не забравяйте за стил. Crochet чанти, независимо от форми и цветове те не са били предполага женственост и някаква непринуденост. Така че, ако предпочитате класическия стил, или използвате мъжки аксесоари в своя начин, а след това от вязаной чанти ще ви е по-добре все пак да се откажа.
 • Обърнете внимание на дръжката. На първо място, те трябва да бъдат удобни. Чанта с тънки дръжки, врезающимися в рамото, едва ли за дълго уреждане в гардероба си. Идеалният вариант - това е чанта с твърди, добре съхранени под формата дръжки. Също е много важно, за да дръжките са добре пришити към основата чанти, например, с помощта на специални клапани или на обкова. В последния случай, химикалки ще бъдат подвижни и при желание, може да ги замени.

 • Внимание към детайла. При избора на чанти обърнете също така внимание на чистотата и качеството на работа с обкова. Например, какви теми пришити мъниста или как се обработват вътрешен джоб на чантата. В първия случай предпочитание на дебелото пряже или леске, а във втория е важно да се шев, които джоб пришит към лигавицата, задължително е обработена флизелином.


 • Crochet чанти

  Crochet чанти

  Crochet чанти

  Crochet чанти

  Crochet чанти

  Crochet чанти

  Crochet чанти

  Crochet чанти

  Crochet чанти