• (4-04-2015, 13:03)   
 •   0   
 •  518 
Crochet спици, чанти

Мода на плетени калъф неща и аксесоари не само не минава, но и все повече набира скорост. В много модни колекции, представени на най-различни възли аксесоари, без които не може да мине нито един уважаващ себе си и модата. Така, например, тази зима на върха на популярността чанти възли спици.

Зимните възли ръчно изработени чанти - алтернатива на мехамАко през миналия сезон в полза бяха кожени чанти, а след това, тази година характеризира се с отказ от използване на кожи на животни. Все по-често на одитни се намират изкуствен материал или възли неща.

В много колекции могат да се видят оригинални стилни възли чанти. Те са на Chanel, Dolce&Gabbana и Prada. Освен това, тези модели са най-разнообразни. Но не е задължително да закупи маркови чанти, тъй като може да свързва себе си или по поръчка. Ето няколко от най-актуални модели чанти, които ще могат чудесно завършване на всяко изображение.

 • Crochet малки чанти. Този вариант ще стане чудесно допълнение към вечернему заедно. И чанта може да бъде съвсем малки размери, като в чантата си. Тя може да бъде както с писалка, така и без.

 • Вязаная bag-чанта. Тази чанта е идеален за всички случаи на живота си, тъй като може да побере в себе си не само косметичку, но много важни неща, както и бизнес документи.

 • Crochet мрежести торбички. Почти въздушни женски възли спацами чанти просто превъзходно допълват романтичен образ на момиче. С този аксесоар можете спокойно да отидете на театър, на светско парти или клуб.

 • Чанти възли комбинираната. Много дизайнери предлагат комбиниран вариант, когато в чантата се съчетава възли елементи, кожа и изкуствена кожа или кадифе. • Каква е задължителен в модата?

  Ако говорим за модни трикотажни чанти, задължителен те са най-разнообразни. Но най-спешните се превърна в чанта вязаная плитки. Освен това в достатъчно голям изпълнение. За любителите на по-деликатните и сложни модели, подходящи чанти възли и спици, и на една кука от най-фина прежда.

  Изглеждайте страхотно модни вязанные чанти, състоящи се от квадрати и ромбов свързани с различни техники. При този цвят прежда също могат да бъдат различни.

  Допълнителни орнаменти и профили на красиви трикотажни чанти  По принцип има тенденция, отколкото сложната фигура вязаного платна, толкова са минимални украси и оборудване. А това са прости възли чанти най-често се украсяват с модерни и стилни мебели, декорируют цветя, панделки, ципове.

  Дръжки за чанти вязанных спици, най-често са изработени от кожа или от същата прежда. Много добре изглеждат модели с дървени дръжки или метални пръстени и халки, може да се обвязаны пряжей.

  Що се отнася до цветове чанти, актуален остава бял на цвят. Освен това, в комбинация с черен цвят или с нотки на шоколад.

  Все по-голяма популярност придобиват модели в стил "фрифром". Те се различават пълна свобода на комбиниране на цветове, прежда и плат. Тези торбички могат да бъдат декорирани най-необичаен начин. В края на краищата, чанта е такъв аксесоар, който може да каже много за своя любовница.

  С какво се носят плетени калъф за чанти?  Заслужава да се отбележи, че този аксесоар се нуждае, за да е в ансамбъл с него е присъствал още коя или вязаная нещо. Тези чанти са перфектно съчетани с вязаным рокля, свитером, кардиганом. Перфектно допълват те пуховик и палта. За окончателното завършване начин трябва да закупите плетени шапка , митенки, ръкавици или рукавички и шал. Красива чанта с елементи на трикотажни цветове добре комплимент просто сбито рокля или бяла риза и дънки .
  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти