Всичко от света на
модата

Crochet спици, чанти

4-04-2015, 13:03
1464
0
Crochet спици, чанти

Мода на плетени калъф неща и аксесоари не само не минава, но и все повече набира скорост. В много модни колекции, представени на най-различни възли аксесоари, без които не може да мине нито един уважаващ себе си и модата. Така, например, тази зима на върха на популярността чанти възли спици.

Зимните възли ръчно изработени чанти - алтернатива на мехамАко през миналия сезон в полза бяха кожени чанти, а след това, тази година характеризира се с отказ от използване на кожи на животни. Все по-често на одитни се намират изкуствен материал или възли неща.

В много колекции могат да се видят оригинални стилни възли чанти. Те са на Chanel, Dolce&Gabbana и Prada. Освен това, тези модели са най-разнообразни. Но не е задължително да закупи маркови чанти, тъй като може да свързва себе си или по поръчка. Ето няколко от най-актуални модели чанти, които ще могат чудесно завършване на всяко изображение.

 • Crochet малки чанти. Този вариант ще стане чудесно допълнение към вечернему заедно. И чанта може да бъде съвсем малки размери, като в чантата си. Тя може да бъде както с писалка, така и без.

 • Вязаная bag-чанта. Тази чанта е идеален за всички случаи на живота си, тъй като може да побере в себе си не само косметичку, но много важни неща, както и бизнес документи.

 • Crochet мрежести торбички. Почти въздушни женски възли спацами чанти просто превъзходно допълват романтичен образ на момиче. С този аксесоар можете спокойно да отидете на театър, на светско парти или клуб.

 • Чанти възли комбинираната. Много дизайнери предлагат комбиниран вариант, когато в чантата се съчетава възли елементи, кожа и изкуствена кожа или кадифе. • Каква е задължителен в модата?

  Ако говорим за модни трикотажни чанти, задължителен те са най-разнообразни. Но най-спешните се превърна в чанта вязаная плитки. Освен това в достатъчно голям изпълнение. За любителите на по-деликатните и сложни модели, подходящи чанти възли и спици, и на една кука от най-фина прежда.

  Изглеждайте страхотно модни вязанные чанти, състоящи се от квадрати и ромбов свързани с различни техники. При този цвят прежда също могат да бъдат различни.

  Допълнителни орнаменти и профили на красиви трикотажни чанти  По принцип има тенденция, отколкото сложната фигура вязаного платна, толкова са минимални украси и оборудване. А това са прости възли чанти най-често се украсяват с модерни и стилни мебели, декорируют цветя, панделки, ципове.

  Дръжки за чанти вязанных спици, най-често са изработени от кожа или от същата прежда. Много добре изглеждат модели с дървени дръжки или метални пръстени и халки, може да се обвязаны пряжей.

  Що се отнася до цветове чанти, актуален остава бял на цвят. Освен това, в комбинация с черен цвят или с нотки на шоколад.

  Все по-голяма популярност придобиват модели в стил "фрифром". Те се различават пълна свобода на комбиниране на цветове, прежда и плат. Тези торбички могат да бъдат декорирани най-необичаен начин. В края на краищата, чанта е такъв аксесоар, който може да каже много за своя любовница.

  С какво се носят плетени калъф за чанти?  Заслужава да се отбележи, че този аксесоар се нуждае, за да е в ансамбъл с него е присъствал още коя или вязаная нещо. Тези чанти са перфектно съчетани с вязаным рокля, свитером, кардиганом. Перфектно допълват те пуховик и палта. За окончателното завършване начин трябва да закупите плетени шапка , митенки, ръкавици или рукавички и шал. Красива чанта с елементи на трикотажни цветове добре комплимент просто сбито рокля или бяла риза и дънки .
  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти

  Crochet спици, чанти
  Интересен по темата
  Чанти възли на една кука
  Чанти възли на една кука
  Вязаная на една кука чанта е отличен комплимент към всяка лук, независимо дали е зима, лято или есен-пролет. Както и в зависимост от форма и стил
  Crochet чанти
  Crochet чанти
  Възли дамска чанта - това е винаги стилно и оригинално. От тази статия ще научите, какви видове аксесоари като днес се радват на голяма популярност,
  Чанта плетена чанта
  Чанта плетена чанта
  Чанта-дамска плетена чанта - това е женствена и много компактен аксесоар. Тази мека чанта на верига отличен комплимент към всеки вечерен тоалет. Нека
  Плетени чанти
  Плетени чанти
  Плетени чанти - това е оригинален и много стилен аксесоар за лятото. Тя е подходяща и за пазаруване, и за срещи с приятели, но най-подходящо е тя да
  Чанти с принтом
  Чанти с принтом
  Чанта с принтом - това е един много модерен аксесоар, който е подходящ за всеки образ и ще го направи оригинален и стилен. Животни, цветя и други
  Текстилни чанти
  Текстилни чанти
  Мода на экотовары и етно стил диктува своите правила, и ето вече няколко сезона подред много дами избират текстилни чанти, които са не само практични
  Чанта на бедрото
  Чанта на бедрото
  Чанта на бедрото - това е незаменим аксесоар за активните момичета, които ценят свободата. В нея може да се постави цялата детайл и при това да имате
  Оригинални възли неща за жените
  Оригинални възли неща за жените
  Както е известно, ръчна работа винаги е на мода. Същото се отнася и вязанных спици, или на една кука неща. А ако те все още и оригинални и
  Модели възли спици
  Модели възли спици
  Crochet неща със сигурност ще се намери в гардероба на всяко момиче. Те могат да бъдат създадени от най-различни прежди - меланжевой, мохера или