• (4-04-2015, 13:04)   
 •   0   
 •  661 
[]" href="/sites/default/files/далия/brendovye_zhenskie_sumki_1.png">
Маркови дамски чанти

Всяка жена мечтае да има в гардероба си поне една маркови нещо. Това не е просто въпрос на гордост, а покупката на наистина качествен и ефектен продукт на известната фирма. Оригинални маркови женски чанти от днес престана да бъде невъзможна мечта, и вие винаги можете да си купите на съветника.

Модни маркови чантиЕто най-популярните проекти са най-добрите маркови чанти този сезон:

 • Модерен остава цилиндрична, малко по-дълги и заоблен форма на маркови женски чанти. Малки плътни дръжки позволяват носенето на чантата на китката.

 • На върха На популярността си остава кожа тапицерия аксесоари. Козината може да бъде стриженным, се използва само под формата на вложки, окрашиваться в различни нюанси. Това е идеалното допълнение към есенно-зимния гардероб. В комбинация с естествена кожа или велур маркови дамски чанти изглеждат много и красиви.

 • За бизнес дама дизайнери са дошли с малки правоъгълни чанти, много подобни на клатчи. Там отлично се поставя всички нови-fangled джаджи тип таблети, които днес са станали дясната ръка на всички хора от бизнеса.

 • Маркови оригинални чанти присъстват във всяка нова колекция. Модел във формата на овална и кръг, сложно тапицерия в търсенето сред младите и смели модата.

 • Най-вечен вариант дизайн - безформени чанти. Марковите марки чанти предлагат няколко подобни във всички колекции. Това е ежедневието на опция, която ви позволява да побере почти всички необходими неща.

 • Марковите спортни чанти с всяка изминала година стават все по-ярки цветове и сложни форми. Такива чанти перфектно се вписват в градски стил и защото са изключително популярни сред младите хора. Дамски маркови чанти през рамо отдавна здраво се настани в модни гардеробах и не бързат да се отдалечава в миналото. • Маркови чанти: как да си купя оригинала?  Маркови чанти Луи Viton заемат водещи позиции по брой фейков на пазара. Техните фалшифицирани много често, но в последно време са започнали да правят още и качествено. С всяка изминала година става все по-трудно да се различат оригинални маркови чанти от копия. За да се разпознае истински маркови чанта Louis Viton винаги търсете понравившеюся модел на официалния сайт и разгледайте всички нюанси на дизайн, цена и възможности за цветове.

  Маркови чанти Сhanel винаги изработени от кожа с най-високо качество, с перфектна обкова и печат от вътрешната страна. На ярлычке трябва да бъдат посочени само Франция или Италия.

  Не забравяйте, че дамски маркови чанти от Италия на стойност от 1000 евро, никога няма да бъдат "грях" на назъбени линии, полепнали конец, груби довършителни работи или различна текстура на кожата на един продукт.
  Маркови дамски чанти

  Маркови дамски чанти

  Маркови дамски чанти

  Маркови дамски чанти

  Маркови дамски чанти

  Маркови дамски чанти

  Маркови дамски чанти

  Маркови дамски чанти

  Маркови дамски чанти