• (4-04-2015, 13:09)   
  •   0   
  •  2210 
Стилни раници

Днес много момичета като заместител стилен сумкам използват раници. Това е удобно, поне в ежедневния живот, в период на свободното време, а също така и за отдих. За разлика от модерен дамски чанти стилни раници по-вместительны, което позволява без проблем да прекарате цял ден извън дома в градския живот. Освен това, този вариант е много по-удобно носене чрез равномерно разпределение на натоварването върху раменете. Макар и недостатъци все пак са на разположение. Например, раница, не е толкова лесно да се комбинира с гардероб и поради факта, че това е по-спортна чанта. Въпреки това, да знаете, какви стилни градски раници днес са популярни, все пак е необходимо.
На първо място стилисти препоръчват да се обърне внимание на цвета. Ако придобиете плат модел раница, тогава по-добре да се даде предимство на ярък цветен решения. Към днешна дата най-популярни се считат за такива щампи, като грах и тенията. Както и през настоящия сезон тенденцията стомана, стилни дамски раници в етнически стил . Последните са изпълнени в такъв крое, който ви позволява да ги комбинирате както с панталони и дънки, така и нестрогими поли.

Стилни кожени раници за момичета


Популярни остават стилни раници за момичета от кожата. Такива модели са достатъчно практични, особено ако са изработени от естествен материал. Освен това, кожени раници, представени по-модерни модели, а също така имат важно място във всяка нова дизайнерска колекция от модни чанти. За разлика от филтър, стилни кожени раници най-добре се съчетават с горната част на облеклото, което дава възможност те да се ползват през цялата година.

Стилни възли раници


Класика в жанра за момичета остават стилни възли раници. Освен това, ако тази моделът е направен най-спечелила ръчно, то такава раница разполага с голям превес дори и в сравнение с модерен кожен. Така че стилисти винаги дават по-голямо предпочитание на изображения с вязаными раници.
Стилни раници

Стилни раници

Стилни раници

Стилни раници

Стилни раници

Стилни раници

Стилни раници

Стилни раници

Стилни раници