• (4-04-2015, 13:09)   
  •   0   
  •  415 
Стилни дамски чанти

Стилна чанта - един от неотменими аксесоари в женския арсенал. Както е известно, чанти имат не само практично функция за носене неща. С помощта на този моден аксесоар може да стилно допълни начин, да се подчертае, оригиналност и стил, за да притежавате добър вкус. Днес без модерен дамски чанти не струва нито една стилна штучка. Затова много важно е да следите за нови продукти и препоръките на стилисти по избор на дамски чанти.
Разбира се, най-стилни модели винаги са били считани за кожени дамски чанти. Днес най-популярни и търсени са станали малки клатчи, с помощта на които на модата, на първо място, внимателно подчертават вашето чувство за стил, а също така добре се допълват начин. Освен това, клатч - чудесен помощник за съхранение на женски теми тоалетни, които трябва винаги да имат под ръка.

Стилен офис чанти


Представители на бизнес сферата стилисти препоръчват да се обърне внимание на такава модни модел на женски чанти, както и стилен плик. За разлика от маловместительных клатчей, пликове са отлични за носене на по-големи неща, особено документи. Също така при избора на офис аксесоари стилисти предлагат стилни дамски чанти-трапец на къси дръжки. Тези чанти са идеални за активни бизнес-дама. В сравнение с конвертами трапец по-добре демонстрират независимост и сериозността начин. А и тези модели са по-вместительны, което е удобно за жени, които прекарват много време на крака.

Стилни дамски чанти през рамо


За младежката група женската половина най-стилни и удобни, се считат за чанта през рамо. Днес изборът на тези модели е толкова голямо, че могат да се вземат за себе си като успешен голяма чанта-пощальон за обучение в университета, така и на малка вечерна чантата си за разходка с приятели и свободното време.
Стилни дамски чанти

Стилни дамски чанти

Стилни дамски чанти

Стилни дамски чанти

Стилни дамски чанти

Стилни дамски чанти

Стилни дамски чанти

Стилни дамски чанти

Стилни дамски чанти