• (4-04-2015, 13:14)   
 •   0   
 •  338 
Кожена черна чанта

Дамски черна кожена чанта, може би, най-универсален аксесоар, който има в гардероба на жената. Тя се съчетава с много и различни неща, принадлежи към различни стилове и има както класически, така и необичайна форма.

Модели на чанти от черна кожаМодели на черни чанти са разнообразни. В зависимост от настроението и начин можете да вземете със себе си строг, класически и елегантен модел, или дамска чанта с неправилна форма с оригинален принтом.

 • Черни дамски чанти. Малка черна чанта на верига стана визитна картичка на модна къща Шанел. Икона у дома е единственото украшение чист чанти, и тази сбитост въплъщава в себе си цялата лукс и елегантност на колекцията чанти. Компанията обаче Хермес диктува своите правила на модата за дамски чанти: те предлагат да вземат със себе си модели на строги форми с остри ъгли и средна стойност. Долче Габана различна, както винаги, от изобилието на декора: например, един от моделите чанти, украсени с блестящи дантела, която изразява бляскава фокус стил на тази модна къща.

 • Класически черни чанти. Черни класически чанти са идеални за работа: те имат среден размер, и затова вместительны. Черна чанта с нитове и множество офиси помага да разпространявате нещата, елегантен дизайн поддържа строг начин на бизнес дама . • Как да изберем черна кожена чанта?  Opredelivshis със стил чанти, при избора трябва да се обърне внимание на качеството на кожата. Ако тя е мека и еластична, а също и достатъчно плътна, означава, издържа достатъчно дълго. Излишно е мека и тънка кожа е приятна на допир, обаче тя лесно може да порваться, и бързо губят своя външен вид. При избора на чанти му кожата трябва да бъде леко затегна, и ако след като се пусне натянутый парцел, кожата ще придобие предишния вид, това означава, качеството му е изключително високо.

  С какво облечен с черна чанта?  Черна чанта комбинируется с различни неща. Основното съчетание, на което си струва да се обърне внимание, това е обувки. Подбор аксесоари от тон в тон не е задължително, но спазването на стил трябва да бъде безупречно: например, класическата черна чанта не може да се комбинира с кедами или кроссовками, а спортно - с класически туфлями.
  Кожена черна чанта

  Кожена черна чанта

  Кожена черна чанта

  Кожена черна чанта

  Кожена черна чанта

  Кожена черна чанта

  Кожена черна чанта

  Кожена черна чанта

  Кожена черна чанта