• (4-04-2015, 13:14)   
 •   0   
 •  304 
Синя дамска чанта

Искам строгост и елегантност, но отегчени от черни аксесоари? Просто купи синя чанта и я съхранете в класически стил, привнеся в него жар. Вие няма да съжалявате за покупката, в края на краищата, синьо, със сигурност, подружится с вашите ежедневни събития, така и на официални гардероб.

Класика в жанра

Има марки, при споменаването на които жените дори не се съмнявам в качеството. Такива аксесоари може да се възхищаваме, те могат да се похваля, се радват, носят с удоволствие не е за един сезон, но да остане в тенденция. Например:

 • Синята чанта на фирма "Furla" - това е индивидуален стил за жени, който може да си позволи и доста скъпи аксесоари. Идеално выделанная кожа, лаконичен декорации правят тези неща без конкуренция.

 • Момичета, които предпочитат не само стил, но и практичност, ще дойде за радост на синя кожена чанта фирма "Селин". Родом от Франция, аксесоари за тази марка отдавна са спечелили сърцата на красавици от цял свят.

 • Тяготеете към легендарния неща? Тогава вашият избор - синя чанта или клатч "Хермес" . Аксесоари са изработени от естествена кожа не само отвън, но и отвътре. Те са красиви и износоустойчивые. • Вариации на тема

  Дами, не притежаващи прилични суми за закупуване на чанти от естествена кожа, могат да закупят аксесоари, изработени от изкуствени материали. Нищо не е по-зле ще изглежда синя лакирана чанта. Тя подчертае женствеността си любовница. Много обичам замшу. Въпреки по-сложни грижи, синя замшевая чанта - чудесен избор. Ще бъде полезно да се открояват в тълпата черно кожзама и плат придава вид на мекота. В замше син цвят чанти ще изглеждат по-дълбоко и по-интересно.

  Какво да носите със синя кожена чанта?

  Към този мобилен аксесоар, може да вземете обувки в цвят и не си счупиш главата си над основното дрехи почивка. Но ако искате да отидете по-сложен начин, а след това изберете чанта за горната част на облеклото. Не забравяйте, че оттенить и допълни начин ще шалове, ръкавици, платочки и други дреболии.
  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта