• (4-04-2015, 13:14)   
 •   0   
 •  216 
Синя дамска чанта

Искам строгост и елегантност, но отегчени от черни аксесоари? Просто купи синя чанта и я съхранете в класически стил, привнеся в него жар. Вие няма да съжалявате за покупката, в края на краищата, синьо, със сигурност, подружится с вашите ежедневни събития, така и на официални гардероб.

Класика в жанра

Има марки, при споменаването на които жените дори не се съмнявам в качеството. Такива аксесоари може да се възхищаваме, те могат да се похваля, се радват, носят с удоволствие не е за един сезон, но да остане в тенденция. Например:

 • Синята чанта на фирма "Furla" - това е индивидуален стил за жени, който може да си позволи и доста скъпи аксесоари. Идеално выделанная кожа, лаконичен декорации правят тези неща без конкуренция.

 • Момичета, които предпочитат не само стил, но и практичност, ще дойде за радост на синя кожена чанта фирма "Селин". Родом от Франция, аксесоари за тази марка отдавна са спечелили сърцата на красавици от цял свят.

 • Тяготеете към легендарния неща? Тогава вашият избор - синя чанта или клатч "Хермес" . Аксесоари са изработени от естествена кожа не само отвън, но и отвътре. Те са красиви и износоустойчивые. • Вариации на тема

  Дами, не притежаващи прилични суми за закупуване на чанти от естествена кожа, могат да закупят аксесоари, изработени от изкуствени материали. Нищо не е по-зле ще изглежда синя лакирана чанта. Тя подчертае женствеността си любовница. Много обичам замшу. Въпреки по-сложни грижи, синя замшевая чанта - чудесен избор. Ще бъде полезно да се открояват в тълпата черно кожзама и плат придава вид на мекота. В замше син цвят чанти ще изглеждат по-дълбоко и по-интересно.

  Какво да носите със синя кожена чанта?

  Към този мобилен аксесоар, може да вземете обувки в цвят и не си счупиш главата си над основното дрехи почивка. Но ако искате да отидете по-сложен начин, а след това изберете чанта за горната част на облеклото. Не забравяйте, че оттенить и допълни начин ще шалове, ръкавици, платочки и други дреболии.
  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта

  Синя дамска чанта
  loading...
  Напишете Vkontakte