• (4-04-2015, 13:15)   
 •   0   
 •  194 
Черно клатч

Вероятно всяка модата в гардероба може да се намери черен клатч. Това е един вид класика, която винаги ще бъде на мода. Тази чанта е подходяща под всяко облекло и не може да развали нито един образ.

От какъв материал са изработени черни чанти-клатчи?В зависимост от материала, те са: кожа, лак, велур, плат, пластмаса. Разбира се, най-популярен е черен кожен клатч. Благодарение на качествено изпълнение, тази чанта ще може да зарадва очите не една година. Много интересно придобиването ще стане лаковый черно клатч. Това е достатъчно ярък модел, която е в състояние да украсят и допълнят всяко изображение. По-малко практично, но по-елегантен и тържествен вид ще има черен замшевый клатч. За този аксесоар нуждаят от специални грижи, но си заслужава. Интересно и в същото време необичайно изглеждат черни клатчи от пластмаса, който може да бъде както прозрачен, така матирано.

Какви са черни чанти-клатчи?В зависимост от предпочитанията могат да се вземат за себе си клатч на работа, среща или просто за разходка. Защото благодарение на дизайнерите разнообразие от интересни модели с всяка година само се увеличава. Могат да се разграничат няколко варианта на изпълнение на тези чанти:

 • Черно клатч-плик . Много популярна през този сезон модел. Те често избират жените, които не могат да си позволят да ходят на бизнес срещи с огромна чанта. Такъв е достатъчно голям черен клатч лесно може да се побере в себе си нетбук за работа. През този сезон, струва си да закупите черен лак клатч-плик, който несъмнено ще се превърне в чудесно допълнение бизнес стил.

 • Черно клатч в чантата си. Такава чанта се вземат със себе си на парти или светски събития. Най-често те са с много ярки и красиви бижута. Невероятно изглежда черен клатч с кристали или камъни. Обикновено този модел или не е на каишка за ръка, или може да бъде украсена с оригинална закопчалка със специални назъбвания за пръстите. Също така актуални този сезон модел черно-бял клатча под формата на правоъгълен чантата си-на книгата. А какво стои черен клатч със злато и закопчалка под формата на див звяр. Възможности за вечерта лук много.

 • Черно клатч на веригата . Сравнително често срещан модел. Благодарение на дългия ремешку-верига такава чанта може да бъде окачен на рамото си, за да освободи ръката си.

 • Клатч необичайна форма. Те са популярни момичетата, които наскучили класически дамски чанти. Клатчи могат да бъдат във формата на куб, на сърцето, на тесте карти или кола.


 • Черно клатч

  Черно клатч

  Черно клатч

  Черно клатч

  Черно клатч

  Черно клатч

  Черно клатч

  Черно клатч

  Черно клатч