• (4-04-2015, 13:19)   
 •   0   
 •  209 
Кожена клатч

Чанта е съставна част и на спътник на всяко момиче. С него и в работа, и в срещите, и в светски дейности. Особено популярен е кожена клатч, който през този сезон, представени в най-разнообразни и неочаквани варианти.

Дамски кожени клатчи: кой да избера?Клатчи от естествена кожа винаги ще бъдат на мода. Това е качество, дълготрайност и определен статус, който много искам да подчертая. В този сезон на мода са ярки, стилни и оригинални модели. За шивашки чанти вече използват не само кожата на прасеца, но и други интересни опции:

 • Клатч от кожа на питон. Моделът е много стилен и актуален през този сезон. Благодарение на естествения изготвянето на такава чанта несъмнено ще повиши всяка начин.

 • Клатч от крокодилска кожа. Класически вариант на изпълнение добра чанти. Тази чанта говори за добър вкус владелицы.

 • Клатч от кожата скат. Благодарение на такъв кожата чанта, когато светлината прелива, сякаш тя е осеян с камъни. Без съмнение, такава клатч ще стане ярък и стилен придобиването на много fashionistas. • Фасоны модни кожени клатчей  На мода модел правоъгълна и кръгла форма, малки клатчи-портмонета, клатчи-пликове , а също и най-причудливи варианти. И колкото необычнее чанта, толкова по-добре. Много дами носят в ръцете си мини-книжки, хижи, кученца, сърца, плодове или кубчета. Също отличителна черта на клатчей през този сезон е наличието на малък химикалки, това е аксесоар, или виси на китката си, или да носят в ръка. Но, трябва да кажа, че и модели с дълги дръжки-на веригата и остава на мода.

  Допълнителен декор

  Материал на чантата е сам по себе си е достатъчно ярък и красив облик, например, което си струва клатч от змийска кожа. Въпреки това дизайнерите това изглежда малко и те допълнително украсена с женски клатчи от естествена кожа. В курса са: камъни, кристали, мъниста, мъниста, нитове, шипове, с цип или дантела. Някои модели - това е истинско произведение на изкуството, което искат да носят в ръцете си постоянно.
  Кожена клатч

  Кожена клатч

  Кожена клатч

  Кожена клатч

  Кожена клатч

  Кожена клатч

  Кожена клатч

  Кожена клатч

  Кожена клатч