• (4-04-2015, 13:20)   
 •   0   
 •  272 
Чанти Фред Пери

За много момичета чанта - това е лесна и универсална нещо, което може да подчертае своя стил и индивидуалност. Ето защо чанти Фред Пери се радват на такава популярност. Те площ на жилищни и лаконичен дизайн и се вписват момичета, които предпочитат спортния стил и удобство.

Малко история за появата на марката

Основател на марката Фред Пери е на английски тенисист. През 1933 г. той започва да произвежда удобни поло блузи, които направиха истински фурор. Скоро се появиха и известни спортни чанти Фред Пери, на предната страна, които са показ прочутите му емблемата е изобразен лавров венец. Благодарение на доброто свързване на комфорт и елегантност, чанти са се превърнали в знак за стил и определен статут. В продължение На 70 години на известната марка е произвела много стилни аксесоари, включително чанти за ежедневна употреба. Най-известните и популярни стомана, дамски чанти Фред Пери с заоблени ъгли.

В основата на всички модели са изработени от кожа заместител, но, благодарение на качеството му е доста трудно да се разграничат от естествен материал.

Каква чанта да изберем?

Чанта Фред Пери ценени своята практичност и добър дизайн. Тя, без съмнение, е идеален както за екскурзия в спортната зала, така и за разходки из града. Може да се вземе в едно пътуване, в края на краищата, благодарение на своя размер в нея лесно да побере целия си багаж. При това тя изглежда много компактно и елегантно.
На чанти Фред Пери винаги има дълъг ремък за носене през рамо или къса дръжка, за тези, които желаят да я носи на ръце. По форма те могат да бъдат хоризонтални и вертикални. Не губят актуалността си модели в ретро стил. Без съмнение, този вариант ще се хареса на много модницам.

Модни дамски чанти Фред Пери: цветово разнообразие


В този сезон на известната марка предлага да се направят повече на бои в живота и да не спре своя избор на сдържан нюанси. Въпреки факта, че черна чанта Фред Пери все още е най-популярен модел, дизайнерите предлагам да се обърне внимание и на други варианти. В техните колекции достатъчно много модели в ярки цветове, изобилие от модни детайли, които така добре се комбинират с традиционните сдържан стил:

 • Червена чанта Фред Пери. В нея се присъединиха всички модни тенденции, отличен външен вид и качество. За много fashionistas тя се превърна в най-желаната покупка. Тази чанта е идеално и под дънки, и под спортен костюм. Благодарение на своя външен вид тя ще е актуална и за работа, и за разходки из града.

 • Синя чанта Фред Пери. Все същото качество в тандем с дълбок наситен цвят, която придава на чантата особен стил и елегантност.

 • Зелена чанта Фред Пери. Модерен през този сезон цвят, разбира се, не се изплъзна от дизайнери марката. Стилна чанта ще се превърне в чудесно допълнение към спортни дрехи и стила casual.

 • Бяла чанта Фред Пери. Стилен аксесоар, който определено ще се хареса на много поклонницам известен моден марка. Спазване на лого краси долния ъгъл чанти и куче цип. Като се има предвид популярността на белия цвят, този вариант ще се хареса на много поклонницам на марката.

 • Оранжева чанта Фред Пери. Аксесоар този наситени и ярки цветове са, не оставят никого равнодушен. Такава чанта се казва за да бъдеш весел и дейността си владелицы. • Известната марка не променя техните собствени правила и всички спортни чанти Фред Пери са много проста, не artsy дизайн. В тях няма блясък, и в същото време, те не са наситени спортна тема. Всичко е доста лесно и с вкус. Именно, затова чанти, така че идеално се допълват в много стилове.
  Чанти Фред Пери

  Чанти Фред Пери

  Чанти Фред Пери

  Чанти Фред Пери

  Чанти Фред Пери

  Чанти Фред Пери

  Чанти Фред Пери

  Чанти Фред Пери

  Чанти Фред Пери