• (4-04-2015, 13:20)   
 •   0   
 •  228 
Замшевый клатч

Замшевый клатч изглежда много изящно. В сравнение с други видове чанти, клатч, като правило, е с компактен размер и създаден, за да проверите за свободни гардероб. При клатча не химикалки и го носят под мишница или обхватив длан. Първоначално, "дамски чанти", като ги е наречен от историците на модата, бяха матови и доста точно. Но дизайнерите започнаха да експериментират с материали и детайли, в резултат на което се появява клатч от велур. Благодарение на дублению кожата чанта придобива особена мекота и бархатистость, затова е хубаво да се носят в ръцете си.

Модели и цветове замшевых клатчейВ зависимост от фасона клатчи се делят на няколко подгрупи:

 • Клатч-плик . Разработен специално за бизнес стил. Форма той прилича на плоска папка, поради което и получава името "пакет". В този модел, велур често комбинируется с други материали.

 • Клатч в чантата си. Ясно е, от кой атрибут, той е получил името, разбира се от дами в чантата си. Клатч има закопчалка "поцелуйчик" или с цип. Подходящ за вечерно излизане.

 • Клатч с оригинална форма. Тук вече няма ясни правила и класификации. Дамска чанта във формата на устните, сърцата, с неправилна форма, със скрита закопчалка - изборът е наистина поразителен! • Тъй като клатч най-често се използва за туризъм на театър, на кино или на ресторант, а след това и цветове се използват умерено. Най-гъвкавият се счита за черно и бежово замшевый клатч. Тези два цвята са основни в гардероба и биологично изглеждат като офис, така и по празничен начин.

  За тези, които обичат да бъдат оригинални във всичко, дори в избора на чанти, подходящ синьо замшевый клатч. Той успешно съчетава с нарядами зелен, кафяв, бежов, жълт и червен цвят. Ако не сте сигурни в комбинаториката нюанси, а след това използвайте правилото на трите цвята. За официалното излизане, или сбогом подходящ ярък червен, бежов клатч. Той отлично се комбинира с еднакво облекло, независимо дали черна рокля или дълга пола.
  Замшевый клатч

  Замшевый клатч

  Замшевый клатч

  Замшевый клатч

  Замшевый клатч

  Замшевый клатч

  Замшевый клатч

  Замшевый клатч

  Замшевый клатч