• (4-04-2015, 13:46)   
 •   0   
 •  588 
Големите чанти през рамо

Дамски голяма чанта през рамо - това е удобен, стилен и модерен аксесоар. Най-популярните модели са куфарче и чанта за чанта. Тази подробност, тъй като в дълъг ремък ще се освободи ръката си, перекинув чанта през рамо.

Чанта-портфейл през рамоМодерен бизнес портфейл - това е божи дар за бизнес, успели жени. Стилисти не се препоръчва да вземат такава чанта в офиса, но за бизнес срещи, тя ще се превърне в идеален вариант. Дамска чанта-портфейл през рамото му може да има различни размери, но най-популярна - това е размерът, съответстващ на формата на стандартните альбомному листа. Като материал най-често се използва естествена кожа - гладка, крокодилья или замшевая. Последният вариант се използва предимно като украса, а не като основен материал.

Всяка година дизайнерите пускат дамски портфейли, които изцяло отговарят на модните тенденции, така че да спре своя избор на този аксессуаре, жените не се рискува да се окаже извън границите на модата и стила.

Bag-чанта за през рамоИсторията bag-чанта за през рамото му започна още в XIX век, като ридикюля. Тогава светски дами повишили удобство на този модел. Днес голям чанта през рамо може да се превърне в успешно допълнение ежедневното облекло. Освен простор "чанта" има още едно достойнство - с много джобове. Това е в полза не само ще помогне да побере всичко необходимо, но и съдържа чанта в абсолютен ред.

В горната част на чантата може да стягиваться въже или застегиваться на ципа. Въпреки, че вторият вариант е по-рядко, той е по-практичен. Змията може да гарантира, че вещите ще бъдат изгубени и не станат плячка на крадците.

За създаването на чанти често се използва замш. Стилен дамски замшевая чанта през рамо изглежда привлекателно и вярно. Като украса за аксесоар се използват:

 • кристали;

 • бродерия;

 • камъни;

 • метални детайли.


 • Големите чанти през рамо

  Големите чанти през рамо

  Големите чанти през рамо

  Големите чанти през рамо

  Големите чанти през рамо

  Големите чанти през рамо

  Големите чанти през рамо

  Големите чанти през рамо

  Големите чанти през рамо