• (4-04-2015, 13:46)   
 •   0   
 •  293 
Бежовата дамска чанта

Днес едва ли някой оспорит факта, че аксесоарите играят голяма роля в създаването на завършен образ на един или друг стил. Те подреждат необходимите акценти, подчертават индивидуалността и отразяват вкуса на обладательницы. Често и без препоръките на опитните стилисти е доста трудно да се разбере всички тънкости на съставяне на хармоничен ансамбъл.

Но има и такива универсални машинарии, които спокойно може да се използва винаги: отидете ли в офиса, на разходка в събота и неделя, на среща с любимия, или на светско събитие. Например, бежовата дамска чанта. С нея трудно се бърка. Не перетягивая на себе си ненужно внимание, той е страхотен комплимент към вашия външен вид.

С какво се носят бежовата чанта?
 • Офис вариант. Изберете костюм в бизнес стил, блуза или риза, обувки на малък каблучке и ограничаване на бежовата кожена чанта . Най-добре е, ако формата му ще класически - портфолио.

 • Случаен изход. Не ни любим комплект дрехи за разходки: за някой това са дънки, риза и сако, за някого-рокля и джинсовка, или нещо друго. Определено предпочитаме удобни обувки. В този случай вземете със себе си бежовата замшевую чанта . Нека тя бъде за насипни товари, за да се побере в нея всичко необходимо. Това е важно за практичните особи. За удобство можете също така да бежовата чанта през рамо.

 • Вечер начин. Един коктейл рокля и тик-так - че може да бъде по-добре за празника? Вземете малката чанта в бежов цвят, украсена кристали или метални детайли, например, са изключително популярни сега шипове. Също така е уместно, ще бъде страхотно каркасный клатч-бокс. • Успешните цветови решения

  Бежово има много нюанси. Това е млечен, перла, кремаво, телесен цвят, златист и други. Всички те отлично са в хармония с почти всички цветове, независимо дали класическите бели и черни цветове, запазени естествени нюанси или ярки чисти цветове. Затова матова кожа или блестящ лакирана бежовата чанта уместно ще се впишат практически във всеки облеклото си.
  Бежовата дамска чанта

  Бежовата дамска чанта

  Бежовата дамска чанта

  Бежовата дамска чанта

  Бежовата дамска чанта

  Бежовата дамска чанта

  Бежовата дамска чанта

  Бежовата дамска чанта

  Бежовата дамска чанта