• (4-04-2015, 13:47)   
 •   0   
 •  686 
Жълта чанта

Ако искате да създадете ярък и положителен образ, обърнете вниманието си към модата този сезон, жълти чанти.

Модели на женските чанти в жълтоВ зависимост от формата и материала на отделят следните модели жълти торбички:

 • Най-популярните модели на големи жълти кожени чанти. Освен практичност такива възможности са различни и гъвкавост. Например, можете да създадете спокоен и в същото време много ярък комплект за офис, чрез комбиниране на жълта чанта с класически бизнес костюми. Също така тези чанти са подходящи за романтични млади дами, в гардероба, които преобладават копринени рокли. Модел жълта кожена чанта с прорезными модели със сигурност ще се превърне любимата си.

 • Още един популярен и универсален вариант за всеки ден - жълта чанта през рамо. Такива модели от среден размер са подходящи за тези, които ценят комфорта и обича да бъде в светлината на прожекторите.

 • Много интересно ще изглежда малка жълта вязаная чанта . Този модел е подходящ, на първо място, за творчески натури, които искат да се подчертае своята индивидуалност и оригиналност.

 • Възможност за вечерно излизане в светлина - жълто лакирана чанта-клатч. • С какво се комбинират жълта чанта?  Най-печеливш и популярен вариант за есента - комбинация от черно и жълто. Например черна рокля просто фасона подчертават вашата елегантност, а ярко жълта чанта добави, положителни нагласи в образ.

  И жълт цвят върви добре с такива благородни нюанси като emerald и син сапфир. Тази комбинация (например, палта сапфир цвят и ярка жълта чанта) ще създаде положително отношение дори в най-облачен ден, не само за вас, но и за обкръжението си.

  Чанта слънчев цвят също е подходящ за момичета, в гардероба, които преобладават неща, изработени от деним. Не се страхувайте да експериментирате и да комбинират жълто с други ярки цветове. Например, тази комбинация като дънкови къси панталони с дантела , червено или лилаво отгоре и жълта чанта - отлична възможност за разходка с приятели или пътуване.
  Жълта чанта

  Жълта чанта

  Жълта чанта

  Жълта чанта

  Жълта чанта

  Жълта чанта

  Жълта чанта

  Жълта чанта

  Жълта чанта