• (4-04-2015, 13:51)   
 •   0   
 •  230 
Клатч-плик

Модницам цял свят отдавна е уловил въображение на малки чанти, ставащи верни приятели най-различни образи. Обаче, въпреки изобилието от нюанси, те все пак вече не могат да се конкурират с абсолютна новост и хит - клатчем-плик появилия се в ръцете на стилни млади дами съвсем наскоро, но доста бързо сумевшем да стане номер едно в групата аксесоари.

Цветове и варианти на клатча-пликЕфектен атрибут ультрамодного начин - голям клатч-плик, по форма не се различава от традиционните пощенски хартиения плик. Триъгълник на магнитен бутон отваря тази чанта правилната геометрия, готова да се поберат същите плоски предмети: мобилен телефон, пудреницу, документи. Очевидно, че обемни неща тук, ако желаете, разбира се, могат да се поберат, но изглежда това ще бъде изключително нелепо.

Как и с какво да се носят клатч-плик въпросът е много важен, защото за разлика от по-старите модели не разполага с дръжки или дълги епочек. Да се вземе под мишка, или да го задържи пред себе си в ръцете на - модата решава да се ръководи в своя облекло, смесени, или, напротив състав в рязък контраст с този мобилен аксесоар. Така че си заслужава специално внимание на възможните образи с различни по оттенку чанти:

 • Бял клатч -плик ще бъде елегантно допълнение въздушен рокли в пастелни, спокойни тонове. Той също може да направи отлична компания строга пола-молив черен на цвят и заправленной в нея една чисто бели блузи. Бизнес дама ефектно ще го вземе под мишка и романтична барыня ще носят в двете си ръце, показвайки выдержанную хармония на стила.

 • Бежово клатч-плик благодарение на своята цветова универсалност се влее във всеки стил и гама от цветове. Освен това, той ще се превърне в абсолютно "своя" и с класически панталони и къси шорти, а избор на обувки, било то обувки на токчета или спортни кецове - тук също е неограничен и зависи по-скоро от настроението и времето зад прозореца, отколкото от конвенции стил.

 • Сторонницы класика със сигурност ще предпочетат черно клатч-плик. Въпреки това, за да го класира за мобилен аксесоар, походящему само за вечерта или на официалния начин, не си струва. Не по-малко впечатляващ е той да се превърне и в комбинация с къси джинсовыми къси панталони и тъмен цвят топ.

 • За ярка и е построена на това контрастира дързък начин ще отговарят на червено клатч-плик. Освен това, точно в този случай изискването цветова сочетаемости напълно упраздняется. Много эффектнее ще бъде, ако клатч ще бъде единственият ярим лъч избрания стил.

 • Модерен клатч-плик с шипове подходящ за натури, които обичат смели експерименти в дрехите, които търсят най-новите модни тенденции и любов еклектичен, която да комбинирате не сочетаемое. Вреди ще наличието на бодли върху яката на блузы, рокля или дънки в зависимост от това, кой ще избере облекло и модата. • Предимства на клатча-плик  Чанта клатч-плик днес, благодарение на полет идея съществува в най-различни текстурах. Естествена кожа или нейните заместители, мека кърпа, еластан и дори плетенный материал се отварят големи възможности за създаването на прости и сложни, строги и обаятелните образи, в които този аксесоар, със сигурност ще се превърне в главен детайл.

  Кожена клатч-пакет от мека матова кожа ще служат на своя притежател не е за един сезон. И той ще се прослави и годишен лук с цветастым рокля и есента начин с подходящ по оттенку шал и ръкавици. С една дума, тази универсална малко нещо, като клатч под формата на плика задължително трябва да се появи в колекцията от аксесоари, които търсят мода момичета. Защото само така, като се добави малко блясък и може да се почувствате холивудската като примадона, дори, ако вместо красой червения килим трябва да отида на уличному асфалта.
  Клатч-плик

  Клатч-плик

  Клатч-плик

  Клатч-плик

  Клатч-плик

  Клатч-плик

  Клатч-плик

  Клатч-плик

  Клатч-плик