• (4-04-2015, 13:51)   
 •   0   
 •  107 
Розова чанта

Към този изпълнението на женственост и лекота - розова дамска чанта и блондинка, и брюнетка, задължително изберат подходящо облекло. Този аксесоар привлича всички fashionistas на своите от година на година, не теряющим значение оттенък, който сякаш оживява скучни сиви делници.

Розова чанта в ярък начинТака че, когато от гардероба се появи розова чанта, въпросът е - да нося кожа, изкуствена или замшевое продукт ще решат просто и лесно в случай на комбинация с:

 • босоножками подобен цвят;

 • майкой или джемпером, в които присъства розов оттенък;

 • аксесоари, главоболие уборами розова гама. • По този начин, достатъчно от него гармонирующего елемент и начин веднага ще получите своя уникален стил.

  На морския почивка розова плажна чанта може напълно да се слее с купальником, шлепанцами и парэо. В края на краищата, конфигурации, модели и сфери на приложение на аксесоар достатъчно много.

  Вариации на розовите чанти  Така че, в този вариант, лак розово клатча, съвпадение с розов маникюр и контрастирующим с къс черна рокля , което да подчертава стройната фигура на момичето, стоящи на високи токчета - дамска чанта, несъмнено ще привлече погледи на околните.

  Днес чанта розов цвят създават дизайнери от цял свят, идва с различни модели, тримерно се нарежда и варианти на обкова. Има вариации на цветове сенки от светли и леки до наситени. Например, ярко розова чанта ще стане и в двата начина на главния детайл, така че не си струва да избират твърде показно облекло, за външния вид остава привлекателен, но заедно с това не стана вулгарен. Чувството за мярка ще помогне да се поддържа правилния баланс.

  Наличието на женски розова дамска чанта - това е първата стъпка е начин за подновяване на гардероба си, особено ако в него преди това е присъствала само на тъмната гама. В края на краищата, след това аксесоар моднице със сигурност ще искате да го пробвам, подходящи по цвят обувки, палава платьице и светли върхове. И ако все още това ще бъде розова кожена чанта, удоволствие от най-ярките образи ще продължи не един сезон, защото е естествен материал аксесоар ще гарантира неговото дълго прилагане на банда предназначение.
  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта
  loading...
  Напишете Vkontakte