• (4-04-2015, 13:51)   
 •   0   
 •  171 
Розова чанта

Към този изпълнението на женственост и лекота - розова дамска чанта и блондинка, и брюнетка, задължително изберат подходящо облекло. Този аксесоар привлича всички fashionistas на своите от година на година, не теряющим значение оттенък, който сякаш оживява скучни сиви делници.

Розова чанта в ярък начинТака че, когато от гардероба се появи розова чанта, въпросът е - да нося кожа, изкуствена или замшевое продукт ще решат просто и лесно в случай на комбинация с:

 • босоножками подобен цвят;

 • майкой или джемпером, в които присъства розов оттенък;

 • аксесоари, главоболие уборами розова гама. • По този начин, достатъчно от него гармонирующего елемент и начин веднага ще получите своя уникален стил.

  На морския почивка розова плажна чанта може напълно да се слее с купальником, шлепанцами и парэо. В края на краищата, конфигурации, модели и сфери на приложение на аксесоар достатъчно много.

  Вариации на розовите чанти  Така че, в този вариант, лак розово клатча, съвпадение с розов маникюр и контрастирующим с къс черна рокля , което да подчертава стройната фигура на момичето, стоящи на високи токчета - дамска чанта, несъмнено ще привлече погледи на околните.

  Днес чанта розов цвят създават дизайнери от цял свят, идва с различни модели, тримерно се нарежда и варианти на обкова. Има вариации на цветове сенки от светли и леки до наситени. Например, ярко розова чанта ще стане и в двата начина на главния детайл, така че не си струва да избират твърде показно облекло, за външния вид остава привлекателен, но заедно с това не стана вулгарен. Чувството за мярка ще помогне да се поддържа правилния баланс.

  Наличието на женски розова дамска чанта - това е първата стъпка е начин за подновяване на гардероба си, особено ако в него преди това е присъствала само на тъмната гама. В края на краищата, след това аксесоар моднице със сигурност ще искате да го пробвам, подходящи по цвят обувки, палава платьице и светли върхове. И ако все още това ще бъде розова кожена чанта, удоволствие от най-ярките образи ще продължи не един сезон, защото е естествен материал аксесоар ще гарантира неговото дълго прилагане на банда предназначение.
  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта

  Розова чанта