• (4-04-2015, 13:52)   
 •   0   
 •  252 
Бял клатч

Жена просто има нужда от чанта. В края на краищата толкова много неща, човек трябва да вземе със себе си, за да се чувствате комфортно! Чанта за всеки ден трябва да бъде стилна и красива, и празнична чантата е необходимо да се обърне специално внимание - тя не само трябва да се проведе телефон, червило, четка за коса, портфейли, парфюми и др. любопитни факти, но и да изглежда достойно.

Бял клатч - универсален вариант за излизане и за работаТози цвят е избран случайно - той е подходящ за почти всички наряди и поводи. Бяла чанта-клатч може да се превърне в допълнение към лятното лесно платьицу-сарафану или се подчертае, шик, луксозен шубки. Още повече, че днес могат да се срещнат и бяла кожена клатч, и замшевый, и дерматиновый, и дори от пластмаса. Където и да отидете - на празничното събитие или на научна конференция, аксесоар е полезна за вас и ще добави и значението, или, напротив, изящество. Умещаясь в ръка, чанта, обаче, играе важна роля в изграждането на образа и възприемането на рокля или костюм.

С какво се носят бели клатч?
 • Невероятно подходящ тази изящна мини чанта за сватбеното тържество. Бял клатч за булката - нещо е абсолютно необходима: той не ще развалят начин, за да привлекат към себе си ненужната внимание, но в същото време, подчертават женствеността си щастлив обладательницы. В бяла булчинска клатче с кристали могат да се укриват, например, платочек, огледало, прах.

 • Още една идеална двойка за "малютки" се счита за един коктейл рокля. Разширено бял клатчем на веригата, тя ще изглежда много по целостнее и по-интересно. Бял клатч - пакет може да се закупи до женския брючному покритие или строга пола и блуза. Бял лаковый клатч ще бъде луксозно страхотно с дълги нарядами и високи токчета, с ръкавици до средата на ръце.

 • Разбира се, струва си внимателно да се избере и обувки. Тя не трябва да бъде един и същ цвят, но със сигурност е длъжна да се комбинират по стил и текстура. Ботуши, сандали, обувки или балет апартаменти - всичко е подходящо, но в правилната комбинация. • Закупуване на женски бял клатч, вие правите отлична инвестиция на пари, защото този аксесоар ви ще продължи много дълго време, т. к. той не излиза от мода и винаги е на върха на популярността. Освен това, той успешно ще се съчетае с много от вашите неща, всеки път като ги прави нови и оригинални. Сладък, удобен и красив аксесоар е достоен да бъде на рафта в гардероба си и в ръцете ви - с него всяка жена ще се чувства по-уверено.
  Бял клатч

  Бял клатч

  Бял клатч

  Бял клатч

  Бял клатч

  Бял клатч

  Бял клатч

  Бял клатч

  Бял клатч