• (4-04-2015, 13:59)   
 •   0   
 •  661 
Синя кожена чанта

Аксесоари в начина на всяка модата понякога могат да станат най-главната и стилни детайли. Особено, ако е избрана синя кожена чанта. Наситен цвят и безгранична свобода комбинации дава възможност за създаване на най-смелите и дръзко решения.

Синя чанта - ефектен завършек на модерния начин наТака че, когато е тъмно-синя чанта заема своето достойно място в гардероба си, дами започват експерименти, може би, от самия атрактивни сред тях може да са следните опции на образи с този аксесоар:

 • сини панталони, бяла блуза или топ, червено яке;

 • жълта рокля и сини обувки (балет апартаменти или високи обувки);

 • тесни дънки, синя жилетка, мъниста и гривни;

 • бели панталони, жилетка или суитчър в ивицата. • Списък на възможните образи е безкрайна, и всеки, уникален и неповторим стил чанти синьо ще изглеждат по различен начин. Nontriviality и оригиналност - главните признаци аксесоар, размери и модели, които непрекъснато се създават модельерами и дизайнери от цял свят.

  Нося синята чанта удоволствие!

  Кожени женски сини чанти - това е модерен лукс, особено, ако те са обемни и вместительные. Трапециевидная, кръгла, квадратна, правоъгълна и дори триъгълна форма - варианти много. Избор от класически или нестандартни модели женски чанти, син цвят може в един случай да станат грамотни завършването на избрания стил, а в другия - ниската детайл, подчеркивающей индивидуалност момичета и желанието си да се открояват.

  Начините за това, как да се държи и носи аксесоар е изключително много. В повечето случаи обаче синя чанта през рамото си - това е най-популярният и удобен вариант. В желанието си да закупи аксесоар и допълни им образи не един сезон, определено е по-добре да изберете качествени модели, изработени от естествени материали. Така че синя чанта от кожа ще продължи дълго, а по своя безупречен външен вид ще зарадва модницу от сезон в сезон.
  Синя кожена чанта

  Синя кожена чанта

  Синя кожена чанта

  Синя кожена чанта

  Синя кожена чанта

  Синя кожена чанта

  Синя кожена чанта

  Синя кожена чанта

  Синя кожена чанта