• (4-04-2015, 14:00)   
 •   0   
 •  236 
Клатч на веригата

Идеален аксесоар за всякакъв начин и повод, било то на екскурзия в ресторант или дневна разходка - клатч на веригата за доставка ще се превърне в хармонично допълнение и кратък формата монтиране рокли, както и дънкови шорти с топ. Ето защо тя толкова често се превръща в най-любим аксесоар на тези модата.

Модно носенето на клатча на веригатаКато във всяка категория гардероб, в сегмента на чанти, има виене на класика на жанра и своите новости. Клатч шанел на веригата - това е може би е традиция. В зависимост от това, какъв е той на цвят, можете да създадете хармонични образи на най-различна стилистика. Нейното появяване в света на модата момичета са задължени ненадминат Коко Шанел , придумавшей тубус, който, перекинув през рамото си, тя носеше елегантни рокли.

Що се отнася до това, как да се носят клатч на веригата, а след това в издаването на модата могат да излезе с най-различни варианти:

 • класически - на рамото му;

 • ефектен - увити верига в ръката си;

 • оригинални - по диагонал: с дясното рамо към лявото рамо или обратното. • Този аксесоар е подходящ за вечерта начин, и, разбира се, в толкова миниатюрна дамска чанта може да се осъществи само няколко необходими неща. Така че любительницам сложи в аксесоар всичко, което си пожелаете, ще се наложи да избирате между желаното само най-необходимото. Ако не се получава да се спазват мярка, тогава ще спаси чанти-клатчи на веригата. Те, като правило, няколко повече, но не и в ширина, а на дължина.

  Цвят и материал женски клатча на веригата ще помогне да се създаде желания образ  Материали аксесоари определят обхвата на тяхното оптимално приложение. Така, лак изделия, блестящ блестящ гланц, по-подходящи за преходи в ресторант, театър, когато на едно момиче, носеше вечерна рокля и обувки на висок висок ток. Матирана кожа е по-свободен в своите комбинации и позволява различни вариации начин, дефинирани само цвета на чантата. Например, бял клатч на веригата хармонично допълни образа на млада дама в бяла рокля балон с горещ или панталони с лесен джемпером пастелни тонове и балетками в тон.
  Клатч на веригата

  Клатч на веригата

  Клатч на веригата

  Клатч на веригата

  Клатч на веригата

  Клатч на веригата

  Клатч на веригата

  Клатч на веригата

  Клатч на веригата