• (4-04-2015, 14:05)   
 •   0   
 •  608 
Чанти Love Moschino

Сред множеството стилни и ярки аксесоари, чанти Москино Лав са едни от най-известните. Известен дизайнер по своя характер просто фанатик качество, така че за всяко нещо ще ви вярата и истината не е една година. Що се отнася до чанти Love Moschino, в това разнообразие е толкова голямо, че има модел и за млади активни дами, така и за бизнес бизнес-дама.

Чанти Мoschino: какви са те има?Първоначално серия на Love Moschino стартира като линия за млади и дръзко. Но постепенно популярност нараства и днес аксесоари на италианската марка смело може да се нарече универсален.

Сред линия на женските чанти Мoschino ще намерите сравнително прости за всеки ден, малки клатчи на веригата за специален повод. Всички те са представени в различни цветове и са украсени с всякакви пайети, щампи, дори и кожухарска стока на веригата.

Ние чанти Love Moschino има цяла серия от колоритни аксесоари с причудливи рисунки. Героите много приличат на анимационни герои, което придава на колекцията особен чар.

Чанти Love Moschino 2013Чанти Москино Лав пролет-лято 2013 се различават изобилие от картини и сложни форми. Това само е известната чанта Love Moschino сърце. За някои тя може да изглежда твърде несериозни, други ще видят в нея игривост, но минават трудно. Предлагаме разгледа няколко от най-добрите и стилни модели чанти Москино 2013.

 • Чанта-сърцето Мoschino JC4088PP0VLR0 е предназначена за партита и клубове. Някои успяват да се впише в ежедневния начин. Този модел е представен в три цвята: розово, червено и черно.

 • Летен вариант на дамски чанти Love Moschino - комбинация от текстил и принта в очите на дома Мoschino. Чантата може да се носи в ръка или на рамо, тя е идеална за плаж или разходка из града. Голяма червена коса, скрити вътре, придава на игривост и женственост.

 • Луксозна чанта на верига Love Moschino JC4007PP0VLB0 място за завършване на вечерта начин , в някои случаи от нея може да се допълни и бизнес облекло за гала вечеря. Модел представя в червено, черно и сиво цветове. Обков и верига, изпълнени в златния цвят.

 • Чанти Москино могат да бъдат практични и младежки. Например, модел Love Moschino Fashion Girls просто създадена за туризъм в киното и градски шопинг-турове. Тя вместительна, изработена в ярки цветове с мультяшными рисунки.

 • Луксозен ватиран клатч сред чанти Мoschino по право заема мястото е изключително вечерта аксесоар. Обков от злато и проста форма придава елегантен външен вид и завършеност.


 • Чанти Love Moschino

  Чанти Love Moschino

  Чанти Love Moschino

  Чанти Love Moschino

  Чанти Love Moschino

  Чанти Love Moschino

  Чанти Love Moschino

  Чанти Love Moschino

  Чанти Love Moschino