• (4-04-2015, 14:06)   
 •   0   
 •  247 
Синята чанта

Някои хора вярват, че е син на цвят в облеклото и аксесоарите дава природата легкомысленную и замечтани. Всъщност разнообразие от цветове ви позволява да правите този цвят, дори и в строг бизнес стил.

Чанти син цвят: те са толкова различниДнес дизайнерите използват в своите колекции небесни нюанси доста често, така че синята чанта е доста успешна покупка. Що се отнася до форми и текстури, а след това вариантите тегло:

 • чанта в сиво-синята проста форма от кожа, съвсем ще се впишат в офис дрес-код, тъй като нюанси на сивото отдавна са признати "бизнес" , а със синьо те се съчетават добре;

 • малка синя кожена чанта през рамо, наситени нюанса по-подходящ за младите момичета;

 • най-добрият вариант, отколкото може да се носи такава синята чанта, това е нещо в стил кэжуал;

 • чанта със синя ивица, както и на морска тема, ще бъде от значение всеки летен сезон - подобни модели, често направени от плътен плат тип оксфорд;

 • чанти със син кант е един от най-удобните варианти: вие винаги ще можете да вземете универсален основен цвят на чантата, а до обрамчени каишка или гривна, тогава начин ще бъде завършена. • С какво се носят синята чанта?  Тъй като син цвят сам по себе си е доста ярък, а след това да изберете да не е само стил на обличане, но и неговите нюанси. Например, ярко однотонное обличам по-добре не се комбинират с чанта в същия цвят. Тук са по-подходящи аксесоари за два-три тона по-светло или по-тъмно.

  Ако в премяна има няколко цвята ( включително и син), а след това на чанта може да изберете под-сянка, който присъства в облеклото. Ярки летни sundresses жълто, бежово, кремаво нюанси доста се сприятеляват с голяма част от синята чанта в пастелни цветове.

  Тя е напълно законна "разрежда" основни цветове с помощта на аксесоари. Например, сиво-синята чанта комплимент строг бизнес костюм и ще го направи по-свежо и живо. Ако това панталони с пиджаком, тогава е допустимо да вземеш по-голяма чанта в проста форма. А за рокли или поли с по-подходящо компактен и женствени модела. Колкото по-лесно и по-просто облекло, толкова по-замысловатую и миниатюрна дамска чанта може да си позволи.
  Синята чанта

  Синята чанта

  Синята чанта

  Синята чанта

  Синята чанта

  Синята чанта

  Синята чанта

  Синята чанта

  Синята чанта