• (4-04-2015, 14:07)   
 •   0   
 •  316 
Чанти Вalenciaga

Испански модна къща Вalenciaga известен по цял свят със своите качествени и стилни дрехи, обувки и изтънчени парфюмами. Освен това, Balenciaga пуска и аксесоари, в частност, чанти, с които са били забелязани такива звезди като Никол Ричи, Майли Сайръс, Дакота Фанинг, Ким Geri , Чарлийз Терон, Лорън Конрад и много други. Не е изненадващо, че те са паднали на душата и на нашите соотечественницам.

Чанти Баленсиага - популярните линияКато цяло модели чанти на тази модна къща, създадени дизайнер Никола Грескьером, са в основата на общи черти, но всяка линия, без съмнение, са характерни индивидуалност и неповторимост. И така, нека да видим, кои линия чанти Balenciaga са сред другите най-търсени и достойни за внимание.


 • Чанта Balenciaga Giant City. Серията е пусната през 2007 година. В сравнение с аксесоари от други линии, тези чанти, предназначени за ежедневна градски стил, имат по-големи размери, детайли и материали, присъща на по-голям блясък. Най-женствени и хармонично изглежда чанта от тази линия, изпълнена в алом цвят, въпреки че има и такива цветове: черен, антрацит, цвят на фуксия, розово, сиво, бял, пясъчен, цвят къри, коралов. Въпреки привидната си простота, всеки модел е присъща на завършеност линии, а самата линия е олицетворение на модна къща " Баленсиага. Профили извършва под формата на блестящи големи жълти метални нитове, а дръжката чанти перетянута кожен жгутом. Има три подвида чанти в тази линия - Giant Silver City, Giant Gold City, Giant Gold Mini City (това е "по-малка версия на" такава чанта).

 • Чанта Balenciaga Part Time. Тази чанта е чудесно за градски стил. Благодарение на големите размери в нея точно се вписва всичко, което е нужно на съвременната жена. Чанта е доста напомня на Balenciaga Giant Град, но ако в предишната серия профили е проведено в златния цвят, тази серия е представена и в цвят металик, благодарение на което по-лесно се слее с абсолютно всички дрехи. Има три подвида чанти в тази линия - Classic Part Time, Giant Silver Part Time, Giant Gold Part Time.Чанта пошита от телешка кожа, тя е здрава и устойчива. Класически цвят чанта Balenciaga Part Time - черно, но в присъствието и червено, корал, розово, антрацит, цвят къри, пясъчен, лилаво.

 • Чанта Balenciaga Weekender. Това е чанта през рамо средни размери, направено от телешка кожа. Тя не е голяма обков и се изпълнява в такива цветове като синьо, розов, черен, антрацит, бели.


 • Чанти Вalenciaga

  Чанти Вalenciaga

  Чанти Вalenciaga

  Чанти Вalenciaga

  Чанти Вalenciaga

  Чанти Вalenciaga

  Чанти Вalenciaga

  Чанти Вalenciaga

  Чанти Вalenciaga