• (4-04-2015, 14:08)   
 •   0   
 •  263 
Fancy чанти

Когато искате да внесете разнообразие в своя стил, на помощ идват необичайни дамски чанти. Съвременните дизайнери достатъчно фантазия и талант да създават причудливи форми чанти, които изглеждат като истинско чудо - това само е чанта-часовник от Braccialini или огромна кръгла чанта от Chanel.

Най-необичайни чантиВ действителност сред известните дизайнери рядко някой се решава да пресъздаде абсолютно оригинална форма на чанти. Причината за това вероятно се крие в търсенето: не всяко момиче ще се реши да вземе със себе си чанта-куче или хижа, а по-голямата част предпочитат класическата форма. Много по-лесно да диковинную го в малко известни фирми или от начинаещи дизайнери, които все още не са свързани с мащабни доставки на дрехи и готови за творчески експерименти. Въпреки това има отделна марка, която е специализирана в шиене на оригинални чанти - Braccialini. Също така понякога в модерните модни за да можете да видите някоя интересна чанта и световни дизайнери, но това се случва изключително рядко.

Така че, чанти необичайна форма може да се намери у:

 • Chanel. В колекцията на 2012 г. светът поразился гигантски кръгли сумкам Шанел . Те със сигурност неудобно в ежедневието, и по-скоро са действали като завършек на колекцията, но тази оригиналност е достойна за внимание.

 • Valentino. В същия 2012 г. торби вкара и модната къща Валентино: на представянето на колекция от модели показаха прозрачни пластмасови клатчи. В известна степен те приличат на обикновена прозрачна кутийка с верига. Вземете такава чанта Валентино със себе си ще е много възмутително момиче, което не иска да се скрие от света това, което тя носи със себе си.

 • Braccialini. Този италианската марка вече дълго време създава необичайни кожени чанти. С право може да се каже, че това са малки шедьоври, достойни за възхищение, тъй като тук е очевидна любов създателите на култура, животните и малките чудеса във формата на приказни замъци, необичайни машинки и др. Интересното е, че оригиналност чанти тук не е в противоречие с практичност: те могат лесно да носят със себе си всеки ден и се наслаждавайте на отлично качество не само на идеи, но и за изпълнение.


 • Fancy чанти

  Fancy чанти

  Fancy чанти

  Fancy чанти

  Fancy чанти

  Fancy чанти

  Fancy чанти

  Fancy чанти

  Fancy чанти