• (4-04-2015, 14:09)   
 •   0   
 •  323 
Дамска чанта куфарче

Трудно е да си представим жена, която може да се направи без чанти. Някой дава предпочитание на малък изящен ридикюлям, някой, обратно, избира просторен аксесоар, а други изобщо предпочитат спортния стил. Важното е да дамска чанта гармонировала с цялостния стил и добре съчетано с жени.

За бизнес дами, изглеждаше, за да изберете чанта малко по-лесно. Важното е, че тя е устойчива, вместительной и здраво, а също така осигурява на своя притежател солиден и приличен вид.

Модели на женски бизнес чанти, портфейлиНапример, можете да изберете опция чанти трапецовидна форма, която ще се превърне в перфектният начин да носите на бизнес документи. В една такава чанта и се портфейл, ключове, мобилен телефон, органайзер, както и елементи от дамска козметика чанти.

Помислете за най-популярните модели на женски бизнес чанти:

 • чанта-плик;

 • чанта куфарче. • Всъщност данните видове чанти приличат си лаконичностью и въздържаност.

 • Чанта-плик напомня за себе си някакъв правоъгълник и се характеризира с особено елегантен външен вид. Обикновено тя има само една дълга дръжка. Такава чанта обикновено се носят на рамото си, така че понякога се нарича чанта-портфейл през рамо. Важно е, че материалът на този аксесоар е различен солидностью и високи разходи.

 • Чудесна възможност за бизнес-дамата е чанта-портфейл. Този модел е набръчкана страничните части, благодарение на което тя много вместительна и практичен. Освен това, тя има две дръжки и специални панти капак. • Модерни портфейли и чанти: материал и цвят  Материалът, от който е изработена бизнес чанта, играе изключително важна роля. Като път, така че не е необходимо спестяване, а си заслужава да закупите чанта от най-скъпите и качествени материали. Предимство е, разбира се, трябва да даде естествена кожа. Днес много се считат за модерни чанти от естествена кожа на влечуго.

  Ако вие сте фен на замшевых изделия, а след това имайте предвид, че тези чанти непрактичны и бързо губят приличен вид.

  А чанта от изкуствена кожа са допустими само в случай, ако те са изработени с високо качество и изглеждат повече или по-малко представительно.

  Що се отнася до цветове, а след това и за офиса трябва да е кожена чанта куфарче в класически цвят: черен, кафяв или бежевом.

  Основното нещо - да се избягват ярки цветове, пестроты и претенциозност. В бизнес чанта няма място различни цепочкам, заклепкам, стразам, голям брой от мълния. Препоръчително е да профили чанта е черно или бронзов цвят.

  Чанта портфейл: с какво се носи?  Смята се, че кожена дамска чанта-портфейл трябва да бъдат примирени и по цвят с обувките или с ръкавици. Модни Тенденции диктуват свои правила, затова най-добрият вариант облачения за бизнес дами ще се превърне в строг класически стил, под който перфектно ще пасне като обикновена чанта, портфейл, така и дамска чанта-портфейл през рамо.
  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче
  loading...