• (4-04-2015, 14:09)   
 •   0   
 •  453 
Дамска чанта куфарче

Трудно е да си представим жена, която може да се направи без чанти. Някой дава предпочитание на малък изящен ридикюлям, някой, обратно, избира просторен аксесоар, а други изобщо предпочитат спортния стил. Важното е да дамска чанта гармонировала с цялостния стил и добре съчетано с жени.

За бизнес дами, изглеждаше, за да изберете чанта малко по-лесно. Важното е, че тя е устойчива, вместительной и здраво, а също така осигурява на своя притежател солиден и приличен вид.

Модели на женски бизнес чанти, портфейлиНапример, можете да изберете опция чанти трапецовидна форма, която ще се превърне в перфектният начин да носите на бизнес документи. В една такава чанта и се портфейл, ключове, мобилен телефон, органайзер, както и елементи от дамска козметика чанти.

Помислете за най-популярните модели на женски бизнес чанти:

 • чанта-плик;

 • чанта куфарче. • Всъщност данните видове чанти приличат си лаконичностью и въздържаност.

 • Чанта-плик напомня за себе си някакъв правоъгълник и се характеризира с особено елегантен външен вид. Обикновено тя има само една дълга дръжка. Такава чанта обикновено се носят на рамото си, така че понякога се нарича чанта-портфейл през рамо. Важно е, че материалът на този аксесоар е различен солидностью и високи разходи.

 • Чудесна възможност за бизнес-дамата е чанта-портфейл. Този модел е набръчкана страничните части, благодарение на което тя много вместительна и практичен. Освен това, тя има две дръжки и специални панти капак. • Модерни портфейли и чанти: материал и цвят  Материалът, от който е изработена бизнес чанта, играе изключително важна роля. Като път, така че не е необходимо спестяване, а си заслужава да закупите чанта от най-скъпите и качествени материали. Предимство е, разбира се, трябва да даде естествена кожа. Днес много се считат за модерни чанти от естествена кожа на влечуго.

  Ако вие сте фен на замшевых изделия, а след това имайте предвид, че тези чанти непрактичны и бързо губят приличен вид.

  А чанта от изкуствена кожа са допустими само в случай, ако те са изработени с високо качество и изглеждат повече или по-малко представительно.

  Що се отнася до цветове, а след това и за офиса трябва да е кожена чанта куфарче в класически цвят: черен, кафяв или бежевом.

  Основното нещо - да се избягват ярки цветове, пестроты и претенциозност. В бизнес чанта няма място различни цепочкам, заклепкам, стразам, голям брой от мълния. Препоръчително е да профили чанта е черно или бронзов цвят.

  Чанта портфейл: с какво се носи?  Смята се, че кожена дамска чанта-портфейл трябва да бъдат примирени и по цвят с обувките или с ръкавици. Модни Тенденции диктуват свои правила, затова най-добрият вариант облачения за бизнес дами ще се превърне в строг класически стил, под който перфектно ще пасне като обикновена чанта, портфейл, така и дамска чанта-портфейл през рамо.
  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче

  Дамска чанта куфарче