• (4-04-2015, 14:20)   
 •   0   
 •  228 
Малка чанта на дългия ремешке

Малка чанта на дългия ремешке вече отдавна се превърна в основен аксесоар, който активно се използва за празнични вечери, дневни разходки и ежедневието. В действителност, където щеше момиче, тя винаги може да вземете някаква гъбична това нещо със себе си и да даде оригинално цветово комбинация от всяко заедно или обувки.

Незаменимость и удобство чанти на дългия ремешкеДнес, малки чанти на дългия ремешке съществуват в най-различни модели, открояващи се на:

 • цвят;

 • форма;

 • застежкам и змейкам;

 • материал;

 • допълнителни елементи (вышивкам, клепкам, стразам и т.н.). • Изборът на един или друг вариант зависи от случая. Лаконичная черен модел подходящ за строго рокли обтягивающего фасона, ярка и оригинална - ще е от полза на молодежному начин с къси шорти и цветен топ.

  Малка чанта на дългия ремешке, разбира се, отстъпва на своите по-голям "сестрите" на простор. Но там със сигурност ще отговарят на най-необходимите женски дреболии, включително огледало, червило, телефон, ключове и документи. Защото често, отколкото външно-голям е размерът на този аксесоар, толкова захламленнее ненужни неща той се оказва вътре.

  Удобството на чантата на дългия ремешке и целесъобразността на използването му навсякъде - стават основните причини за появата в тоалетната модата на така необходимата информация. В края на краищата, понякога просто миниатюрни кокетни модели могат да лук специално очарование, което не винаги е по силите на тежък и голям по размер алтернативи.

  Женските чанти на дългия рамо не се случва много  Чанти на дългия рамо, обикновено се достига по дължината на нивото на бедрата, може да се регулира в по-голяма или по-малка страна, което позволява на момичетата на всеки растеж се поберат аксесоар под себе си. Освен това чантата може да се носи не само по рамото, но и чрез него, че позволява напълно да почувствате свободата на движение.

  Що се отнася до материали от женските чанти на дългия ремешке, тук дизайнерите са се опитали да се разгледа всички възможни желания, да предлага за избор на изделия от естествена, изкуствена кожа, плат, пластмаса и дори на екологично чисти суровини.

  Опитвайки се да не бъдат банални в техните идеи, създателите на модерен аксесоар украсяване на чантите на дългия ремешке изключителна обкова и инкрустации от кадифе, кожа, декорируют надмощие вышивками и рисунки. Също така оригиналността и уникалността придава форма, която наред с традиционните правоъгълни, може да бъде кръгла, и дори под формата на плод, малка къща или китара.
  Малка чанта на дългия ремешке

  Малка чанта на дългия ремешке

  Малка чанта на дългия ремешке

  Малка чанта на дългия ремешке

  Малка чанта на дългия ремешке

  Малка чанта на дългия ремешке

  Малка чанта на дългия ремешке

  Малка чанта на дългия ремешке

  Малка чанта на дългия ремешке