• (4-04-2015, 14:21)   
  •   0   
  •  247 
Вечерни клатчи

Вечерни чанти и клатчи - това са основните спътници на съоръжения, предназначени за излизане на светлина. Клатч до вечернему роклята трябва да се подчертае, на целия ансамбъл, е изгодно в него вписываясь и не утяжеляя начин. Ето защо към избора на този аксесоар си струва да се подходи с цялата отговорност.

Дамски официални клатчи - как да изберем?



Освен, че вечер клатч трябва да допълват облеклото, му придават изисканост и елегантност, и трябва да бъде стилен и удобен. Днес в продажба ще намерите много варианти на този аксесоар, но точно вечерни клатчи са истинско произведение на дизайнерско изкуство.

Те са изпълнени от луксозни материали, с помощта на декор във формата на страз, перли, камъни, козина, пера, златни пряжек, застежек, различни суспензии и т.н

Особено интересни бродирани чанти - те расшиваются мъниста, пайети, панделки и изглежда много елегантно и оригинално. В допълнение, този аксесоар със сигурност ще бъде ексклузивна, единствена по рода си, и с него се промъкна вие със сигурност няма да остане.

Подходящи материали за вечерни аксесоари се считат за естествена кожа, велур, сатен, кадифе. Специално предпочитание скъп кожата на крокодил, змия. щраус. Има и клатчи, изработени от метал, кожа, драпа - фантазия на дизайнерите е безгранична.

Що се отнася до формата, то най-популярни от сезон в сезон остават правоъгълни модели, зад тях следват овални, но има и доста необичайни вечерни клатчи, направени във формата на кълбо, книжки, кристал и други сложни фигури.

Специално внимание се препоръчва да се обърне на клатчи популярните марки. Така, клатчи Луи Viton изключително популярни и сред известните личности, а логото на марката несъмнено каза за вашата платежоспособност и безупречен вкус.

Подготовката за излизане на светлина, трябва да мислим внимателно всичко до най-малките детайли - облекло, обувки и бижута трябва да бъдат хармонично допълнени вечерен клатчем. За предпочитане е, ако това е възможно за този аксесоар е направен от същия материал, че и обувки. освен това, тя може да се слее по цвят или материал изпълнение с колан или други аксесоари. Най - важното-безупречен вкус.




Вечерни клатчи

Вечерни клатчи

Вечерни клатчи

Вечерни клатчи

Вечерни клатчи

Вечерни клатчи

Вечерни клатчи

Вечерни клатчи

Вечерни клатчи