• (4-04-2015, 14:22)   
 •   0   
 •  287 
Летни възли чанти

На водещите световни подиуми днес можете да попаднете на много интересни дрехи и аксесоари в стил собственоръчно. Това дава огромно предимство на рукодельницам, които могат със собствените си ръце да направи моден неща за горещия сезон, било то бижута, бански костюми или популярни възли летни чанти. В ерата на високите технологии, когато ръчната работа е почти напълно preempted машини, те изглеждат необичайно и току-що. Те са в тренд, се радват на голямо търсене сред модата, които се опитват да не изостават от момичета с изображения на лъскавите списания министерството на отбраната.

За съвременните вязанные на една кука летни чанти никой не ще каже, че ги носят само по старомодния дами или скучни провинциалки. Переплетенное платно комбинируется с кожени, замшевыми или текстильными вложки, украсени с метални детайли. Тези аксесоари са наистина изглеждат страхотно. Те са в състояние да добавите пикантност като ежедневното, така и на празничната начин.

Актуални модели на


 • Обемни и мрежести торби-торби. Те най-добре ще изглеждат на плажа. Писък на горещия сезон може да се нарече бяла плетени лятна чанта. Това е моден аксесоар, който ще изглежда красиво и стилно в комбинация с всеки плувния костюм.

 • Рюкзачки. Подходящи са към спортните и уличному стил дрехи, също ще са практични и удобни по време на пътуване, излети и почивка сред природата. Популярни "трансформърс", които може да се носи и като раница на гърба си, и като чанта през рамо.

 • Класически варианти - малки чанти за всеки ден. Оригинално изглеждат строги портфейли, обвязанные ажурным модел от кос. Това е една прекрасна алтернатива за офиса през лятото. Такива вязанные на една кука летни чанти са универсални. Те са строги за сметка на традиционните си форми, но и игриви благодарение на необичайно изпълнение.

 • Клатчи и малки ридикюли. Обикновено такива сладки gizmos са украсени с метални детайли: брошками, обков, ароматно изкривени и веригата. Те са предназначени за вечерни излизания. • Модни цветове

  През този сезон в търсенето летни вязанные чанти спокойни и естествени нюанси - бяло, бежово, млечен, сив, перла, маслини. А елементи на декора, напротив, изобилстват с ярки цветове. Контрастните вложки от различни материали, лъскави бижута, мъниста, ципове и дори шипове - това са елементи, които правят такова нещо е уникална и ефектна.
  Летни възли чанти

  Летни възли чанти

  Летни възли чанти

  Летни възли чанти

  Летни възли чанти

  Летни възли чанти

  Летни възли чанти

  Летни възли чанти

  Летни възли чанти