• (4-04-2015, 14:24)   
 •   0   
 •  921 
Велурени чанти

Луксозен и благороден материал велур, еднакво популярен както в обувната промишленост, така и модни къщи, специализирана в производството на връхни облекла. Освен това невероятно търсене във всички времена се ползват и велурени чанти. Този аксесоар умело завърши каквото си образ, ще се повиши настроението ви и ще ви накара да се чувствате стилна и елегантна.

Какъв цвят да се вземат и с какво си облечен?Днес форма и размери чанти не са толкова важни. В модата като малки спретнати клатчи, така и големи вместительные велурени чанти за през рамо носите нещо, което отговаря на вашите предпочитания и избрания стил. Но ето с възможност за избор на цветове си струва да се мисли, защото чанта има за цел не само да съхранявате личните си вещи, но и определени акценти във вашия начин, сключване на го. Така че, към днешна дата най-търсени такива нюанси на тези аксерруаров:


 • Кафява замшевая чанта. Тя, както и бежовата замшевая чанта днес, на върха на популярността. Този аксесоар най-добре ще се впишат в много по-обичаните днес момичета стилове кънтри, сафари и милитари. Ако това замшевая чанта с ресни, идеално ще вземем за нея ботуши в същия стил. Да завърши образ ще ковбойская шапка, клетчатая риза, жилетка, дънки-скинни и на шийката на носна кърпичка.

 • Черни велурени чанти. Този цвят е универсална, но е доста строга. Затова чанта в този цвят са допълнени с класически костюм, дрес-код или офис стил. Голяма чанта в този цвят изглеждат твърде мрачно, така че изберете средна или малка чанта. Много е красива тя ще изглежда с златисто фитинги.

 • Синя замшевая чанта. Ярък пример за този аксесоар се превърна в смела чанта на известната марка Емилио Пуччи Fringed Suede Shoulder Bag. Тя е с малък размер, с голяма златна обкова и кожени ресни по периметъра. Клатч ще стане чудесна, но доста смел и нестандартен допълнение вечерно облекло. Със синя замшевой чанта вас, непременно ще забележат, тъй като този цвят за този материал е малко необичайно. Нещо е идеален за любителите на блясък и бохо-шик.

 • Зелена замшевая чанта също изглежда доста различно. Най-интересно е, че изглежда добре в зехтин оттенке на този цвят, макар и тюркоаз замшевая чанта със сигурност ще привлече всички погледи и ще бъде изключително подходящо в топлото време на годината. Идеална за стил "кэжуал".

 • Червена замшевая чанта. Аксесоар е идеална за вечерни излизания, в светлина и са комплимент към малката черна рокля. Не забравяйте да се използват и други подобрения на същия цвят - например, кораловите колиета, обеци, гривни и т.н.


 • Велурени чанти

  Велурени чанти

  Велурени чанти

  Велурени чанти

  Велурени чанти

  Велурени чанти

  Велурени чанти

  Велурени чанти

  Велурени чанти