• (4-04-2015, 14:25)   
 •   0   
 •  439 
Бродирани чанти

Както е известно, чанти не се случва много. Чанта е най-съществената част от всички женски образ. Много красиво и оригинално допълнение ще чанти с бродерия. Тези аксесоари са малко подходящи за посещение на офис или бизнес срещи, но те са са идеални за партита, за походи в театър и други обществени дейности. И ако по-рано изключително маркови бродирани чанти, носени от основно звезди от шоу-бизнеса, сега ситуацията се е променила драстично и сега такава го може да си позволи всяка модата.

Чанти с бродерия - разнообразие от моделиБродирани чанти има в най-различни расцветках и дизайнах, което позволява на дамите да изберете модел по свой собствен начин. Най-популярни днес са две разновидности на тези аксесоари:


 • Торби, бродирани с мъниста. При този бродерия от мъниста на чантата може да бъде само частично - когато чантата е голяма и е направен от плат, само на отделни елементи от нея декор расшиваются мъниста или, като опция, кристали, перли, стеклярусом или пайети. Ако чанта с малки размери, то може да бъде бродирани мъниста напълно. Тъй като тези продукти се извършва ръчно, след това благодарение на своя труд са такива чанти доста скъпо. Например, чанта Dolce Gabbana с бродерия на мъниста може да струва няколко хиляди долара. От друга страна, момичетата-рукодельницы, които знаят как се бродира с мъниста, ще бъде в състояние да направи такава чанта и най-много, или украсяват с бродерии вече наличния аксесоар от плат. Така ще успеете и уникализировать нещо интересно да го ъпгрейд, и ги всички около вас своите умения.

 • Чанти бродирани ленти. Тези аксесоари са на порядък по-евтино бродирани с мъниста, но и те изглеждат малко по-лесно. Те са по-подходящи за разходка из града или среща с приятели и идеално ще прославят вашия образ в стил етно. Обикновено тъканни чанти расшиваются сатенени панделки, благодарение на които на аксессуаре оказва се направят красиви разноцветни модели. Това нещо изглежда много оригинално и необичайно. Правоъгълни и квадратни форми - общата тенденция за такава чанта. Размери - всякакви, най - важното-вашето удобство.


 • Бродирани чанти

  Бродирани чанти

  Бродирани чанти

  Бродирани чанти

  Бродирани чанти

  Бродирани чанти

  Бродирани чанти

  Бродирани чанти

  Бродирани чанти