• (4-04-2015, 14:26)   
 •   0   
 •  1442 
Дънкови чанти

Дънкови чанти вече в продължение на много години не губят статута си на оригинален и удобен аксесоар. А все още това е повод покреативничать. В края на краищата, всички ние рано или късно се сблъскват с въпроса, къде съществува, където децата стари дънки? В края на краищата да изхвърлите - жал ми. Но, като се свържат въображението, можете да удължите живота на любимите си дънки. А освен това, още и добавете стилна, нов детайл в гардероба си.

Чанти от плат деним могат да бъдат изпълнени във всеки стил и цветово решение. От това зависи от неговото определяне: или това е клатч за вечерно излизане в светлина, или плажна чанта, или голям ежедневна чанта ежедневни или дори чанта за лаптоп. Модели дънкови чанти диктуете вие.

Дънкови чанта през рамо е подходяща за жените, които се нуждаят от аксессуаре, който ще бъде компактен побере всичко необходимо, но в същото време не загубят формата си и ще изглежда стилно. Също така това може да бъде аккуратная дамская чанта, която ще послужи за ярък акцент в образа.

Как правилно да носят деним чанта?От деним носят чантата си - на вечния въпрос за тези, които отдавна мечтаят за това всеобщо аксессуаре, но не рискува да купуват, страхувайки се, че той не се побира в гардероб. Тези страхове са абсолютно неоснователни. Веднъж слагали такава чанта с бяла блузой или костюм, вие придадите начин на свежест и сигурно няма скоро да я смените с друг. И дънкови bag е идеална за морски стил с характерни му блузами и майками от фино трико, памук, както и леки летни панталони и поли. И на такъв аксесоар перфектно се съчетава с бляскав стил. Просто се опитайте да си я сложа под шорти, кратко лятна рокля и обувки/сандали на висока висок ток, и ще се убедите в това, колко стилно се откроява и да изглежда деним чанта с вашите дрехи почивка.

Не си струва да се носи деним чанта с:

 • дрехи от деним със същия цвят или фактура;

 • денимом;

 • строги едноцветните нарядами. • Модни дънкови чанти  Дънкови чанти Луи Viton отдавна са считани за фаворити в този сегмент. Наистина изключително изглежда деним чанта Луи Viton под името Monogram Denim Bijou Pochette. Дизайнерите са направили цялата си фантазия и усърдие, за да може този аксесоар е произведен несгладимое впечатление със своята оригиналност и лукс. Функция дънкови чанти дадена марка е, че ги ръчно расшивают стеклярусом и кристали, с помощта на най-скъпи и качествени дънкови платове. Профили е направена от устойчив метал, който ще ви дълго време. Дръжка дънкови чанти Луи Viton като сплит мъниста, тук се използват различни материали: мъниста, шнурове, мъниста, камъни, веригата, с нажежаема жичка. Отвътре такава чанта изработена в овчине и кожата на питон. Без съмнение, такава деним чанта не е представена на широката продажба. Цената му е около $ 17000 а резервация можете да направите единствено на предплатени на 50% от стойността.

  Компанията Chanel, уверено върви в крак с модата, и дори положителна я и всяка година представя нови модели на чанти. Дънкови дамски чанти на тази марка са изработени с оглед на разноплановости вкусове покупательниц. В колекция "круиз" аксесоари са представени дамски чанти свободна форма с покритие под формата на фирмен знак от цветя, направени от кожа. Също така присъства бродерия и ресни.

  Модели дънкови чанти за ежедневна употреба, изпълнени в по-лаконичном и ясен поглед, с чисти равна шевове, скъпи мебели и вложки от кожа. И, разбира се, маркова детайл от Chanel - дръжка-верижка.

  Момичета, които предпочитат эпатаж, определено ще са по душата на колекцията на Miss Sixty. Дънкови чанта този младежки марка се различава интересен дизайн, много внимателен детайли на декора. Също така той е представен в различни цветови теми и подходящ както за ежедневна употреба, така и като клубно-вечерно аксесоар.
  Дънкови чанти

  Дънкови чанти

  Дънкови чанти

  Дънкови чанти

  Дънкови чанти

  Дънкови чанти

  Дънкови чанти

  Дънкови чанти

  Дънкови чанти