• (4-04-2015, 14:26)   
  •   0   
  •  284 
Вечерни чанти

Чанта - той е неразделна част от вечерното облекло. За вечерни и празнични събития са идеални клатчи и минодьеры. Те могат да се настанят в себе си необходимите неща и са перфектно съчетани с вечерна рокля - не отяжеляя му и не прави скучна.

Какви са вечерни чанти?Чанта трябва да допълват облеклото, да начин на завършено. Освен това тя трябва да бъде удобна и стилна. Въпреки, че на мода в обемни чанти трае вече няколко сезона подред, този модел, за съжаление, не са подходящи за вечерно излизане. Удобството на чантата трябва да бъде скрито от любопитни очи, всичко, което трябва да се види на хората, това е нейната грация и красота. Затова всички вечерни чанти са изработени от по-малки размери и с най-малко вътрешни джобове.

Минимализъм и е подходящо за вечерни аксесоарите. Той се проявява в различни цветове и декоративни довършителни клатчев. Дизайнерите, които създават чанти в минималистичен стил, дават предпочитания дълбоки наситени цветове и метален златна или сребърна рамка. Също така тези модели са лишени от светли и причиняване на елементи от декора, но не са лишени от тръпката тържественост и елегантност.

Вечерни чанти от най-популярните маркиДизайн клатча може да бъде различен - от прости, с правилна геометрична форма, до най-необичайно във формата на животно, цвете и други необичайни фигури. Най-оригинална женски вечер устойчивост на скалите може да се счита за продукта известния американски марката Judith Leiber.

Чанта Джудит Лайбер са като бижута, изделия. Те са направени под формата на най-необичайни цифри - на ябълка, папагал, яйца Фаберже, рози, сърца, жаби и снежен леопард. Някои от тези продукти са част от колекции на музеи The Victoria and Albert Museum в Лондон, The Metropolitan Museum of Art в Ню Йорк, The Houston Museum of Fine Arts и the Los Angeles Museum of Art, САЩ. Зашеметяващ дамски чанти от Джудит Лайбер прекрасно се вписват към всеки вечернему рокля, добави той лукс и блясък.

За по-скромен, но не по-малко скъпо варианти вечерни чанти, може да се отдаде на продукта D&G, които учудват със своята женственост и елегантност. Талантлив дует всяка година създава зашеметяващи модели клатчей, при спазване на модните тенденции и желанията на жените. Вечерни чанти от D&G са идеални за жените, които следват модата и са напълно си отговарят.
Вечерни чанти

Вечерни чанти

Вечерни чанти

Вечерни чанти

Вечерни чанти

Вечерни чанти

Вечерни чанти

Вечерни чанти

Вечерни чанти