• (4-04-2015, 14:29)   
 •   0   
 •  1004 
href="/sites/default/files/zhenskie_sportivnye_sumki.jpg">
Дамски спортни чанти

За много жени и момичета чанта е важен елемент от гардероба. Нейният избор се дава не по-малко време и внимание, отколкото всички други аксесоари. Съвременните производители предлагат чанти за всеки повод и за всеки вкус. Не е изключение и дамски спортни чанти. Те се различават от дамских и пътни чанти, затова към него са няколко други изисквания:

 • материалът трябва да бъде здрав и да издържа на голямо тегло;

 • хармонична връзка компактност и простор;

 • удобство в съчетание с елегантен и привлекателен външен вид. • Спортна чанта - преглед на най-популярните марки  Спортни чанти Nike отдавна са спечелили пазар благодарение на качеството и надеждността. Те са изработени от устойчиви синтетични тъкани, прорезиненых и водонепрницаемых. Освен това, спортни чанти "Найки" имат здрави и удобни дръжки. В тях има широк ремък през рамото му, със специална подплата.

  Не по-малко привлекателен дизайн и спортна чанта Reebok.
  Това е популярната марка за спортни облекла, обувки и оборудване, представляващи качествени и удобни чанти. Ярки, наситени цветове спортни чанти Рибок позволяват да ги вземете в един цвят, със спортен костюм. Дългогодишен опит и високи технологии този спортна марка съчетават в чанти, стил и функционалност.

  Yves Rocher не произвежда спортни дрехи, обувки и инвентар. Но въпреки това, с портивная чанта Yves Rocher качествена, от отлична тъкани и голям. Тя ще устои на спортни облекла и екипировка, я е удобно да се взема за пътя и пътуването. Създадена специално за жени - розово-сив цвят, малък по размер, но е доста голям.

  Италианската марка Lotto произвежда спортна екипировка за две посоки - футбол и тенис. Всъщност, и спортни чанти Тото развили се за занимаващи се с данните за всички видове спорт. Те са много елегантни и стилни жилища, въпреки своя простор и многофункционалност. Освен това, много от световните звезди на футбола и тениса подкрепиха тази марка, потвърждавайки неговото качество и надеждност.

  Удобство и практичност спортни чанти  Спортни чанти на пояс са много удобни и практични за туристически походи, бягане и колоездене. Те са оборудвани удобно набедренным колан, вместительными отделения с ципове. Направена от устойчив материал, най-вече от полиестер, найлон и неопрен. При дълги преходи или интензивни тренировки е много важно удобство и комфорт. В скута спортни чанти са много удобни да са документи, малки спортни пособия или колба с вода. Техният дизайн е разработен така, че те се хванаха здраво за колана и не предизвикват смущения в движението. Също и вътрешната повърхност е изработена от "дишащ" материал, не впитывающего влагата.

  Съвременните производители предлагат голямо разнообразие от дизайни на спортни чанти. Големи и малки спортни чанти, за различни цели, удобни и практични, ще ви помогнат в спорта за любители и професионалисти.

  Като алтернатива на синтетичните материали, много търговски марки са кожени спортни чанти. Кожата е не по-малко е трайна и надеждна, е в състояние да издържат на големи натоварвания. Освен това, това е естествен и натурален материал, непретенциозен за отглеждане. А му текстура, позволява да се направят спортни чанти са не само здрави, но и красиви и елегантни.

  Дизайн на много спортни чанти предвижда носенето на рамото си. За това на колана е предвидена специална подплата. Малки спортни чанти не е задължително да се носят на рамото си. Те могат да се носят и в ръката, те са малки по размери, но доста вместительны. Удобни за фитнес, за практикуване на плаваньем, пренасяне необъемного спортно оборудване.

  Спортна чанта-раница, подходящи за екскурзия или колоездачната на закрито. Двустранни мрежи се регулират по дължина и се фиксират здраво на гърба си, без да се намесва по време на движение. На задната стена на такъв женски раницата направен е от материал, выдерживающего различни температурни натоварвания, пропускающего въздух и да се даде възможност на кожата да диша.
  Дамски спортни чанти

  Дамски спортни чанти

  Дамски спортни чанти

  Дамски спортни чанти

  Дамски спортни чанти

  Дамски спортни чанти

  Дамски спортни чанти

  Дамски спортни чанти

  Дамски спортни чанти