• (4-04-2015, 14:29)   
 •   0   
 •  423 
Лак чанти

Лак чанти - аксесоари, вече много години не губят своята актуалност и постоянно присъства в модните тенденции. Те са представени, всъщност, във всяка дизайнерски колекции, модни вее засяга само техните размери и форма. В този момент на огромна популярност се радват на лак чанти Армани . Те привличат интересен и удобен дизайн, а също така са много вместительными и компактни.

Как правилно да изберете лаковую чанта?При избора на чанта, трябва да спре своя избор на тази, която би ви за дълго време и не губи своя вид в рамките на една седмица след покупката, а именно на лаковой чанта от естествена кожа. Тази чанта не потрескается и не са толкова податливи на механични повреди.

Най-актуалните цветове:
 • Черен лак чанти - подчертават изтънчеността на вкуса им обладательницы и придават образ и подобие на благородство, а също и сдържана тържественост.

 • Бежовата лакирана чанта - универсална нещо като минимум, благодарение на цвят. Освен това, този нюанс е тенденцията през този сезон, а красив гланцов отлив такава чанта ще принуди много жени да попитам имате място за нейното придобиване.

 • Бяла лакирана чанта - луксозна нещо, позволительная тези жени, които са готови редовно да се грижи за него, тъй като чанти, като хамелеон, постепенно се абсорбират нюанси и цветове неща, с които влиза в контакт. • Лак чанти: с какво се носи и как да се грижим?  Допълнително предлагаме ви няколко съвета относно това, с какво да се носят лаковую чанта. На първо място, не се усложнява задачата намирането на лакови подробности под чанта, например, обувки или колан. Под такъв аксесоар е идеален обувки от велур или гладка кожа.
  Абсолютно вкус с лаковой чанта изглежда дрехи от лъскави материи. Но комбинацията с бизнес стил и вечерни дрехи почивка ще бъде изключително печеливша.

  Дамски лак чанти непритязательны грижи. Достатъчно е само веднъж в седмицата избършете я с парче мека кърпа или гъба.
  Лак чанти

  Лак чанти

  Лак чанти

  Лак чанти

  Лак чанти

  Лак чанти

  Лак чанти

  Лак чанти

  Лак чанти