• (4-04-2015, 14:34)   
 •   0   
 •  3100 
Кожени дамски раници

Раници, в далечното минало - само атрибути на туристическа екипировка, отдавна модифицировались в стилни дамски аксесоари. Дамская чанта във формата на кожа раницата не е чак иновациите. Но фирмата все още се въплъщават в себе си свежи идеи, създаване на кожени дамски раници по-практични, леки и красиви.

Дамски раници от кожатаДамска кожена чанта-раница има поне две неоспорими предимства: практичност и дълготрайност. Освен това, по време на разходки из града - а именно такова предназначение от кожа на женското раница - ръцете ви остават свободни, а обратно - равна. Но най-важното - кожени дамски раници - това е чудесно допълнение към стила casual - такъв популярния в последните години в световен мащаб. Дреха, която красят рюкзачок от кожа - най-обичайните и ежедневни: панталони, панталони, дънки, гамаши в комплекс с ярки и не много футболками, блузами, летни туниками и сака.

Модерен интериор кожа на раницата са много дълги въже, тесемки и въжета от същия материал, че и самата чанта. Между другото, най-новите модели раници, украсени с много нитове и бодли, предвиждат "рок-н-рольный" стил. А етнически мотиви бродерии или апликации са подходящи дами, одевающимся в стил "етно". Sundresses, дълги рокли и поли, докато са в хармония с такъв аксесоар, като кожена раница, стомана тенденция на миналия и сегашния летните сезони. Обувки си струва да събере в тон на кожата, от която е изработена чантата. При този сандали, високи обувки или ботуши могат да бъдат най-различни модели: на белите балеток до брутальных обувки на висока платформа. Единственият забрана - висок ток-родословни като атрибут на женствеността. Носенето на раницата все пак предвижда някаква мъжественост и небрежност в начина на.

Дамски раници от изкуствена кожаНе е тайна, че изкуствените материали до голяма степен се мерят с натурален. Но само не в цената. Надпис на етикета "женски раница кожзам" значително намалява стойността на чанти в сравнение с тази, която е означена с надпис "дамска кожена чанта раница". Оттук и висока достъпност раници от изкуствена кожа и огромен избор от модели и цветове. Контрастните комбинации, в които джобове са направени от материал с един цвят, а основата - от другия, дават възможност по-лесно да вземем обувки и други елементи от гардероба си. Често раници от кожа заместител се произвежда в комбинация с кожена, джинсовыми или холщевыми вложки.

Също така на пазара могат да се срещнат абсолютни копия на кожени раници на известни марки, направени от по-евтини материали. Разбира се, срок на годност при такава gizmos много по-малко, отколкото в оригинала, но на сезона-друг модницу тя със сигурност ще зарадва.

Малки кожени дамски ранициВсе по-често жените, започва да се избере в чанти, няма простор, а компактност. Така и съвременните раници престанали да побере в себе си половината гардероб. Trend женски кожена раница - това е, в действителност, просто го миниатюрно копие. Малки раници от естествена кожа, обикновено са в класически за този вид чанти фасоне с модни кожени въжета, джапанки, нитове или шипове. Носите ги дори и с изискан лесно коктейльным рокля. Вярно е, тесемки на раменете си носят трудна. Запази практичност ще помогне на всички едно и също множество джобове, в които можете удобно рассовать всички необходими дреболии. Цветовата гама на такива раници не е много широка. Това е класически за кожата нюанси:

 • черно;

 • кафяв;

 • сив;

 • бежов;

 • тъмна череша;

 • тъмно-зелен;

 • тъмно синьо;

 • червено-златен;

 • бял.


 • Кожени дамски раници

  Кожени дамски раници

  Кожени дамски раници

  Кожени дамски раници

  Кожени дамски раници

  Кожени дамски раници

  Кожени дамски раници

  Кожени дамски раници

  Кожени дамски раници