• (4-04-2015, 14:34)   
 •   0   
 •  619 
Жена градска раница

Мода чанти идва и си отива, както раница остава актуална във всички времена. Макар първоначално този аксесоар и е предназначен за носене на тежести, днес тя е придобила статут на пълноправен модерен акцент.

Градските раници за жени: каква е ползата?Един от безспорните предимства на женското градския раницата е неговата практичност и преднамереност. Широки колани разпределя равномерно тежестта и спин "благодаря" за това, както и голям брой от различни офиси дава възможност удобно да се разположат всички необходими и да намерят своето място за всеки детайл.

В последно време все повече жени обръщат внимание на спортни чанти. Те не изглеждат тромави или мешковато, а нещата могат да се настанят в себе си много. Да ги оценят като млади момичета-бяха застреляни, така и майка с малки деца. Между другото, струва си да се отбележи, че има много стилни модели за бизнесмени, които да помогне на тяхната мисия и същевременно да се съчетават добре с делови стил на облекло.

При закупуване на един или друг модел и не забравяйте: раница не трябва да стане безполезна декорация. Той трябва напълно да се справи със собствените си функции. Ако трябва да поставите на много малки неща, дайте предимство на модели с обем до 30 литра. При закупуване обърнете внимание на оборудване: в идеалния случай трябва да има две големи отделения, джобове за телефон и малки неща.

Модни дамски ранициСлед като градски раници за жени започнаха да се радват на огромна популярност, много производители пуснаха свои модели.


 • На първо място, разбира се, винаги ще заемат спортни марки. Те са първите, които са започнали да произвеждат градските видове за почивка, така и за дизайн, подсилен с безспорно качество. Разбира се, на външен вид почти всички модели от спортни марки изпълнена в съответния стилистическом посока. За съжаление, чисто дамски модели спортни марки са започнали да произвеждат не толкова отдавна. Първоначално са били представени или мъжки, или модели на унисекс.

 • Женски нужди напълно доволни модни къщи. Стилен жена раница от различни марки можете да закупите всички случаи на живота си. По-евтини варианти са изработени от найлон, а има и доста скъпи видове от естествена кожа и велур. Те съвсем не отстъпват по външен вид модерен сумочкам.

 • За хора заети отлична възможност да станат градски кожени дамски раници. Това е не само демонстрация на статус или класа, а елегантно допълнение към бизнес покритие. Често го използват за пътувания и сложи вътре, не само ценни книжа, но на лаптопа. Така че освен презентабельного външния вид на такъв аксесоар може да "се похвали" още и простор. • Стилен женски раница  Един от най-успешните в създаването на женски градска раница с право се смята за модна къща Chloe. Марката предлага много интересни видове от кожа. Например, модел с забавяне на върха каишка е напълно възможно да се носят не само в рамото, но и на ръката си. Единственият недостатък на модни аксесоари от Клои е тяхната цена: кожена чанта-раница трябва да плаща от порядъка на един и половина милиона долара.

  Успешно се справи със създаването на моден аксесоар известни къща Берберри . Марката пусна много модели за деца на различна възраст и повод. Обединява ги само разпознаваема по целия свят клетка.

  По-традиционните възможности предлага "Прада". Както и преди, италиански къща пуска продукти на най-високо качество. За първи път дизайнерите са се отказали от използването на телешка кожа и започна да работи от качествен найлон. Модната къща предлага най-различни модели от малки за разходки, до доста вместительных за практичните хора.
  Жена градска раница

  Жена градска раница

  Жена градска раница

  Жена градска раница

  Жена градска раница

  Жена градска раница

  Жена градска раница

  Жена градска раница

  Жена градска раница