• (4-04-2015, 14:35)   
 •   0   
 •  2290 
Спортни дамски раници

Ако се занимавате с определен вид спорт или просто да водите активен начин на живот, без женски туристическа раница не можеш да направиш. Съвременният пазар предлага доста богат избор за всички случаи. Всички модели са произведени с оглед физика: при жените по-тесни рамене и широки бедра, което се отразява на разпределението на лямок и колана за кръста. Лидери в тази индустрия вече са станали фирма Адидас и Найки.

Дамски раници НайковеМарката пуска най-широка гама от най-различни видове спортни съоръжения. Всички дамски раници "Найки" се различават по якост и безупречно качество. Всяка изпълнена в своя неповторим дизайн. Сред женските модели раници "Найки" има две най-добри и интересни от гледна точка на дизайна:


 • "Найки" London Backpack се отнася за екипировка за тренировки. В модела са предвидени едно голямо отделение, два външни джоба с цип и вътрешен малък клон за дреболии. Серди женски спортни раници този отличават доста оригинален външен вид, отличен простор и възможност да го използвате всеки ден.

 • Модел Nike Университет Момиче Backpack е също популярен. Това е един от най-стилните женски спортни раници. Той е идеален за фитнес зала, екскурзия ли разходки из града. В този модел са предвидени едно голямо отделение и няколко малки кармашков под мелочевку. • Дамски раници на Адидас  Този спортен марка много популярна благодарение на своите сумкам стил кэжуал. Но на спортни съоръжения се радва на голямо търсене сред по-активните хора. Една от най-успешните модели е Terrex15. От женската линия раници Адидас това е най-успешният вариант за разглеждане на града или велопробежек. В него има едно голямо отделение и вградена пиенето на системата. Меки презрамки дават усещане за комфорт и не передавливают тялото.
  Спортни дамски раници

  Спортни дамски раници

  Спортни дамски раници

  Спортни дамски раници

  Спортни дамски раници

  Спортни дамски раници

  Спортни дамски раници

  Спортни дамски раници

  Спортни дамски раници