• (4-04-2015, 14:35)   
 •   0   
 •  1375 
Жена раница

Раница - верен спътник на всеки турист. Раници вземат със себе си не само в походи или продължителни пътувания, но също така и на пикници и за пътуване извън града. В съвременния свят този вид облекло се използва все повече представители на по-прекрасния пол, като моден аксесоар, макар че малцина знаят историята му поява.

През 18-ти век армейски раницата е повсеместен нещо сред военните. Те са подредени там всички необходими елементи, тъй като ръцете им бяха заети оръжие. С течение на годините материали за производство на стават много по-лесно и се появи модата на спортен начин на живот. Това е довело до факта, че двигатели са се превърнали в стилни аксесоари, подходящи и за мъже, и на жени.

Жена раница превъзхожда чанти като удобство за ползване, така и по външни данни. Може би затова в последните години малките дамски раници се радват на такава огромна популярност.

Достойнство раници

Тенденции в света на модата не стоят на едно място. Все по-често по улиците на града могат да се видят момичета, които предпочитат по-спортен стил. Ако вие се съмнявате в придобиването на раницата, обърнете внимание на следните фактори:


 • Комфорт. Структура раници за жени е изпипана изключително внимателно. За равномерно разпределение на теглото по гърба и раменете са създадени специални широки презрамки.

 • Практичност. Значителен брой офиси и допълнителни карманчиков ще поеме пътя си всичко необходимо. Имайте предвид, че капацитета на раницата, където повече от чанти. Това е идеалната чанта за майките.

 • Красив дизайн. Дамски младежки раници хвана с ярки цветове и разнообразие от цветове. Вие с лекота ще вземете само един модел, подходящ точно за вас. Такива известни марки като Берберри и Mark Jacobs, са се погрижили за истинските модницах, които разработват собствена линия раници.

 • Огромен избор. Сред всички представени опции може да се намери чанта-раница за всеки вкус.

 • Спестявания. Можете да закупите красиви дамски раници на достъпна цена, а качеството не отстъпва на скъпите сумкам и бляскава клатчам. • Какви са дамски раници?  В зависимост от ситуацията, ще ви е необходима чанти-раници за жени с различен тип и материал. Така, най-популярни модели са:


 • Дамски раници от плат. Много удобни и сладки. Това е чудесен пример за комбинация на спортен стил и casual. Тъканни дамски раници изглеждат едновременно прост и елегантен. Подходящи са такива чанти от плат за обичайните разходки, практикуване на фитнес и отпътуване за град.

 • Дамска чанта-раница трансформатор. Страхотно кожени изделия от този вид. Жена раница-трансформатор забележително е, че можете да прикачите колани така, че да получите компактна чанта, по който се различава от други подобни на нея обичайните женски чанти.

 • Бял женски раница. Този модел печели все повече групировки. Прекрасен летен вариант. Подходящ за срещи с приятели, почивка сред природата и дори на вечерната си разходка. Важното е да се изберат аксесоари. • Чанти-раници-известните марки

  Не е изненадващо, че сред производителите на раници лидери по продажби са такива марки като "Адидас" и "Найки". Трябва обаче да се отбележи, че стилът на тези продукти, предимно спортни. "Типично женски" чанти в арсенала си е изключително малко, по-често се срещат мъжки модели и унисекс, въпреки че и тук може да откриете интересни модели по ваш вкус.

  За красота и женственост са се погрижили за известните в цял свят марки "Прада" и Клои. Именно в техните колекции са представени всички видове женски раници - от спортни и до кожени аксесоари. Разпознаваем модел и отлично качество - така може да бъде описан данни изделия.
  Жена раница

  Жена раница

  Жена раница

  Жена раница

  Жена раница

  Жена раница

  Жена раница

  Жена раница

  Жена раница