• (4-04-2015, 14:35)   
 •   0   
 •  313 
Чанти Donna Karan

Американски марката Donna Karan световно известен по целия свят. Именно тази талантлив дизайнер успява да докаже на света, че бизнес-дама може да изглежда женствена и секси. Създаден на Дъното стил - притегателен, обворожительный, чувствен. Не по-малко популярни, отколкото дрехи, парфюми и часовници Donna Karan стомана чанти. Това е наистина, наистина, аксесоар достоен за деловата жена.

История на марката

Бащата на Дона е бил шивач, а майка му манекенщицей. От детството си в нея могат да бъдат способности за моделиране, тя рисува цяла колекция от миниатюри на различни премени. След училище Дона отиде да учи в училището за дизайн, но така си и не се дипломира по причина на това, че има работа на работа до известен модельеру на Анна Клайн. През 1971 г. (след смъртта на Анна) Дона става главен моден дизайнер на тази Къща. Първата си колекция тя въведе само през 1985 година. Оттогава кариерата му тръгна нагоре, а марката Donna Karan New York стана известен по целия свят.

Чанти на Дона Каран Ню ЙоркЧанти имат способността пренареждане на дневен начин на вечер. Тази функция се оценяват много делови жени. Те са лесни, са и в състояние да допълнят всяко изображение. Всички модели са създадени в Италия, са с трайно покритие, а благодарение на проста фасонам и цвят те никога не излизат от мода. Такива чанти Donna Karan - "за цял живот". Те са практични и издръжливи.

Най-новата колекция на женските чанти Donna KaranСлед пътуване на унищожени от земетресение Хаити, дизайнер решава да се премести в нова фаза на творчеството. Тя перекрасила градски блясък и е създал колекция, озаглавена "Възходът на занаятчии". Всички кожени аксесоари бяха украсени с щампи, предоставени Филипом Додардом. Без съмнение тази колекция привлече немаленькое вниманието на много модата.


 • Чанти Donna Karan. В тях се комбинира минимализъм с геометрично точни детайли. За производство, използвани кожата кремаво, кафяво и с пясъчен оттенък. Украсени с чанти, животински щампи, бродирани на зигзаг.

 • Клатчи Donna Karan. Това е един вид произведение на изкуството с прекрасни рисунки и щампи, кожа на влечуги. Такъв ексцентричен клатч Donna Karan несъмнено ще се превърне в мечтата на много модата. • Някои модели чанти оформена под на естествено дърво, а някои са създадени от естествено дърво.

  Чанта Donna Karan New York - този стил е нова тенденция, съчетани с десятилетними традиции в производството на аксесоари за бизнес и модерни жени.
  Чанти Donna Karan

  Чанти Donna Karan

  Чанти Donna Karan

  Чанти Donna Karan

  Чанти Donna Karan

  Чанти Donna Karan

  Чанти Donna Karan

  Чанти Donna Karan

  Чанти Donna Karan