• (4-04-2015, 14:36)   
 •   0   
 •  383 
href="/sites/default/files/sumki_bulgari.jpg">
Чанти на Bulgari

Освобождаване на чанти известната търговска марка Булгари (име на търговската марка обикновено се изписва като BVLGARI, въз основа на традиционния администрации, където буквата "V" се равнява на съвременната "U"), за да стане наскоро. Първоначално производившая бижута, след това часовници и парфюми Българи марка постепенно се приближи до производството на чанти и аксесоари. Чанти Българи са изработени от естествени материали и выгладят много луксозно. Поразително красива цветна палитра изделия.

Чанти като произведение на изкуството

Много дами първоначално се отнасят с сумкам Българи са скептично настроени. Но с течение на времето и марката става популярна. И всичко това благодарение на неизменно стил на марката е да произвежда най-доброто и безупречно съчетана с красота. Чанти на Bulgari е най-високо качество, лукс и стилен дизайн. Още един нюанс, присъщ на италианските майстори - екстравагантност във външния вид.

Дизайн на чанти и аксесоари за фирмата разработва Матю Уилямсън. Пред него стоеше трудната задача - да изпълни чанти Bvlgari, в стил на бижута. И той се справи с тази задача перфектно. Оригинални и да са, те са подходящи както за официални случаи, така и за ежедневна гардероба, защото чанта винаги е на първо място в списъка на необходимите жена неща.

Продукта Bvlgari по своята форма наподобяват скъпоценни камъни. Клатч Bvlgari е шестиугольные форма, украсен с златист веригата и оригинални замочками във формата на главата на змия. Вечер дантелено рокля , разширения по клатчем, ще изглежда луксозно и стилно. Освен това, въпреки малките форми, той е доста обемен.

Както и към цялата своите продукти, за производството на аксесоари на марката има високи изисквания. Всеки малък детайл е внимателно обмислен. Така продуктът съчетава в себе си много добродетели:


 • Чантата Bvlgari удобен и практичен, органично, допълва гардероб.

 • Разнообразие от форми, цветове и размери, позволява перфектно вземете го в чантата си.

 • Благодарение на функционалността в тях са достатъчно много място за различни неща. • Удобство и практичност чанти Bvlgari  Първоначално компанията е насочена към состоятельного купувача и използва само естествени материали. Както и чанти, портфейли Българи са пришити от кожа на алигатор, щраус, агнешко. Много модели са произведени от ръчно и е за сметка на лак покритие изглеждат ярко и наситено.

  Продукта Bvlgari учудва си лукс и красота. Клатч Българи много елегантен комплимент вечерна рокля. Благодарение на таланта на дизайнера, тя съчетава в себе си класика и стил с модерни, съвременни тенденции. А за луксозен външен вид се крие удобство и практичност.
  Чанти на Bulgari

  Чанти на Bulgari

  Чанти на Bulgari

  Чанти на Bulgari

  Чанти на Bulgari

  Чанти на Bulgari

  Чанти на Bulgari

  Чанти на Bulgari

  Чанти на Bulgari