Всичко от света на
модата

Портмонета Хермес

4-04-2015, 14:39
2088
0
Портмонета Хермес

Един ден в далечната 1837 г., семейството на Хермес (който е родом от Германия) откри шорную работилница в Париж, която създаваше шейни за коне аристократи. Тогава за хора от висшите слоеве е важно да имате красиви и качествени шейни, които не само да говорят на другите за състоянието на собственика си, но и са дарени сигурност. По този начин Хермес първоначално позиционировали продуктите си като уникална, качествена, стилна, и достъпна за всички. Оттогава тази позиция запазена, но за смяна на упряжкам дойде кожени аксесоари, парфюм и дреха, която фирмата създава и успешно.

Отличителните черти на Хермес

Преди да разберем особеностите на асортимент на дамски чанти Хермес (марката все още наричат Бъркин), трябва да се обърне внимание на отличителните черти на самата компания:

 • Логото на фирмата - упряжка коне, която отразява историята на появата на тази модна къща. Тук вече виждаме четене традиции и собствена история, която говори за многовековом опит.

 • Хермес - гаранция за качество, и го доказва фактът, че след поръчка продуктът от изключителна кожата, може да се чака от една до три години.

 • Продукти Хермес има общи черти (и това е характерно за всички колекции), които ненатрапчиво отделят изделия сред стоките други модни къщи. • Дамски кожени портфейли Hermes: избор на формата на  Форма на портфейли, които създава Хермес, има класически черти: това е правоъгълник или сгъваема опция. Повечето модели имат осигури продължителен форма и изглеждат елегантно, като при това минимум декор. Портмонета Хермес имат въжета, на които е публикуван на буквата Н на пряжке. Това е най-разпознаваема част от портфейла на Хермес.

  Модел чантата на Hermes Paris - компактен вариант за тези, които не обичат широките и дълги портфейли. Той застегивается с помощта на хлястика, вътре има четири отделения и може да се използва като визитница, защото има съответна форма и редица джобове за карти.

  Модел чантата Бъркин може да се използва като чанта. Това е универсален аксесоар, който ще допълни елегантен начин, без излишни детайли.

  Размери дамски чанти варират, което средно е около 20х10 виж Вътре има отделения за монети с цип или бутон, както и няколко отделения за книжни банкноти: част от тях са с ципове, а другата част е отворена.

  Днес нито един човек не може да мине без картички и затова за тях е откъснала отделна област: обикновено тя се състои от 8 джобове, във всеки модел.

  Отличителна черта на портфейли Хермес - лого с метален отблясък във формата на буквата Н е или кръгъл бутон с име на модна къща. Това лого винаги е елемент на стягане.

  Материал портмонета Хермес  Хермес създават портфейли единствено от кожа - тук няма място тъкани и ненатуральным алтернативи за. Разбира се, тази кожа най-високо качество - мека, приятна на допир с фин естествен модел.

  Дамски портмонета "Хермес": избор на цвят  Разнообразието в колекцията портмонета на Хермес внася цвят: той винаги е светло, въпреки че има и черни класически варианти. Цвят винаги е плътен, сочен, и това привлича поглед, ви позволява да научите черта на Хермес. Този модерен дом обича освобождаване на оранжеви и теракота модели, scarlet, както и небето-синьо. Цвят аксесоар винаги е обикновен, без вложки.

  Оригинални дамски чанти "Хермес": като не си купи фалшива?
 • Модната къща Hermes никога не прави отстъпки, така че продуктите на Хермес, продава с отстъпка, трябва да предизвика съмнение за тяхната автентичност.

 • Хермес никога не прави брави и обков на златисто - само металик (изключение правят индивидуално поръчаните модели).

 • Върху метални части в чантата си винаги се отразява на лого или буквата Н, или выгравированное името на фирмата.

 • Кожата, от която са създадени аксесоари Хермес - меки, с високо качество, и така груб, скрипящая и дебела кожа, а също и назъбени по шевовете говорят за чужд произход в чантата си, който освен титлата си с компанията " Хермес няма нищо общо.


 • Портмонета Хермес

  Портмонета Хермес

  Портмонета Хермес

  Портмонета Хермес

  Портмонета Хермес

  Портмонета Хермес

  Портмонета Хермес

  Портмонета Хермес

  Портмонета Хермес
  Интересен по темата
  Чанта Бъркин
  Чанта Бъркин
  Чанта Бъркин Хермес - това е много скъпо, но въпреки това качествени и стилни аксесоари. Цветовете им са ярки и наситени. Повече за тези статус чанти
  Портмонета Элеганза
  Портмонета Элеганза
  Италианската марка Элеганза, занимаващи се с пускането на престижна чанти, предлага на своите почитательницам още и качествени, стилни и
  Жена портмонето
  Жена портмонето
  Портфейли - това са някои от "разширена" модел в чантата си. Освен банкноти и монети, в него най-често още и са предвидени отделения за документи и
  Дамски маркови кожени портфейли
  Дамски маркови кожени портфейли
  Ако в аксесоарите, вие преди всичко ценят качеството и трайността, тогава определено си заслужава да получите кожен портфейла си. Добре дошъл, тези
  Дамски портмонета на Франческо Маркони
  Дамски портмонета на Франческо Маркони
  В колекциите на портфейли Франческо Маркони всяко момиче и жена ще може да избере за себе си подходящия вариант, независимо дали модерен модел в
  Колекция обувки от Carlo Pazolini
  Колекция обувки от Carlo Pazolini
  Карло Пазолини се позиционира като производител са не само удобни, но и по-ярки, модерни обувки. Въпреки това, модели обувки на Карло Пазолини не
  Обувки Хермес
  Обувки Хермес
  Предложеният марка Hermes гама включва стилни модели обувки, съответстващи на най-високите изисквания. Плавни линии, удобен стил и перфектен дизайн -
  Велурени сандали на ток
  Велурени сандали на ток
  Велурени сандали на токчета - много стилни и освен това, те са удобни и изглеждат елегантно и изыскано. Кои модни Къщи произвеждат тези обувки, и кои
  Дамски джапанки Хермес
  Дамски джапанки Хермес
  Джапанки от известна френска марка Хермес се различават неговият първи клас, изключително удобство, елегантност и най-стилни дизайнерски идеи. Повече